FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Πηνείας: Αποχωρεί ο Κολοβός

Ημερομηνία: 27-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος της Α.Ε. Πηνείας, Νίκος Κολοβός, μέσω δήλωσής του γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την ομάδα. «Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής και προσφοράς τόσο ως ποδοσφαιριστής, Γενικός Αρχηγός, Αντιπρόεδρος, όσο και από την θέση του Προέδρου, βάζω άνω τελεία στην διαδρομή αυτή καθώς η αποχώρηση μου, κυρίως για προσωπικούς λόγους από την ομάδα της ΑΕ Πηνείας, αποτελεί γεγονός.

Για εμένα ήταν ένα ταξίδι γεμάτο χαρά, εμπειρίες, εντάσεις, συνεργασίες, επιτυχίες. Καταφέραμε πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, παρά τις όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε να ανέβουμε στην Α2 τοπική κατηγορία ενώ φέτος φτάσαμε ένα βήμα πριν και την Α1. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση: τον Αργυρόπουλο Ιωάννη, τον Γαλάνη Χαράλαμπο, τον Παναγούλη Ιωάννη και τον Λιαπατη Βασίλη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή Χρήστο Μπιρμπα ο οποίος κατάφερε να μας κρατήσει δυνατούς, ενωμένους και υπολογίσιμους για το μέλλον. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλα εκείνα τα παιδιά που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας, καταθέτοντας σε κάθε αγώνα την ψυχή τους!

Επιπρόσθετα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και σε όλους τους ανθρώπους που υποστήριξαν την ομάδα μας. Τέλος, καλώ όποιον Πηνειώτη έχει την δυνατότητα, να στηρίξει την ομάδα ώστε να συνεχιστεί το όραμά μας. Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα και τη νέα Διοίκηση με όποιον τρόπο μου ζητηθεί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», είναι η δήλωση του Νίκου Κολοβού.

Τέλος και ο Μπίρμπας

Μετά από 2,5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον πάγκο της Α.Ε. Πηνείας, ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μπίρμπας αποφάσισε να αποχωρήσει μετά και την παραίτηση του προέδρου Νίκου Κολοβού. Ο κ. Μπίρμπας νιώθει τιμή που υπήρξε μέλος της ομάδας και αποχωρεί κλείνοντας έναν κύκλο επιτυχιών με την ομάδα της Πηνείας. Τέλος, ευχαριστεί την διοίκηση, τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους φιλάθλους και εύχεται στην ομάδα πάντα νίκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος