FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών: Τουρνουά το Σαββατοκύριακο

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τη Δευτέρα έγινε ο αγιασμός για τη νέα σεζόν

Η Α.Ε. Λεχαινών πραγματοποίησε τη Δευτέρα τον καθιερωμένο αγιασμό δέκα περίπου μέρες πριν την έναρξη της Α2 ΕΣΚΑΗ. Πρόκειται για μια σεζόν όπου η ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και μάλιστα έχει ενισχυθεί πολύ ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Στον αγιασμό παρέστη σύσσωμη η διοίκηση, με προεξάρχοντα τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Ανδρέα Χαμουζά, ενώ παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και πρώην πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Ναμπίλ Μοράντ.

Οι μεταγραφές της Α.Ε.Λ.: από αριστερά οι Χαραλαμπόπουλος , Γκούτης, Λυκούδης,  Βαρδίκος, Στριγάς, Αναστασόπουλος.

 

Το 1ο τουρνουά της Α.Ε.Λ.

Εξάλλου, η Α.Ε.Λ. το προσεχές Σαββατοκύριακο διοργανώνει τουρνουά στο «Αέθλειον» με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη, της Δύμης και της Ε.Α. Παραλίας.

Το Σάββατο θα παίξουν Α.Ε. Λεχαινών-Δύμη (5μ.μ.) και Ολυμπιονίκης-Ε.Α. Παραλίας (7μ.μ.) και την Κυριακή θα διεξαχθούν ο μικρός και μεγάλος τελικός, τις ίδιες ώρες. Πριν τον τελικό θα γίνουν βραβεύσεις και θα τιμηθούν πρώην πρόεδροι και παλαίμαχοι αθλητές της Α.Ε.Λ..

*H Α.Ε.Λ. ευχαριστεί τον Τρύφωνα Βασιλόπουλο (χαρτικά στον Πύργο) για τις μπάλες μπάσκετ που πρόσφερε στην ομάδα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot