FOLLOW US: facebook twitter

Αύριο εκδικάζεται η ένσταση

Ημερομηνία: 09-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Αστέρας Αμαλιάδας

Στον… αστερισμό της ένστασης, που έχει υποβάλλει ο Αστέρας κατά του κύρους του αγώνα με την Αχαϊκή για αντικανονική συμμετοχή του Ντ. Μενίκου, κινούνται στις τάξεις της ομάδας της Αμαλιάδας, καθώς η εκδίκασή της από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να γίνει αύριο στις 4μμ.

Μάλιστα οι «βυσσινί» αναμένεται να παραστούν με δικηγόρο, προκειμένου, αν και η παράβαση είναι ξεκάθαρη, να είναι σίγουροι για θετική έκβαση της υπόθεσης, για την οποία η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Κατά τα άλλα και αναφορικά με την ήττα στη Μεγαλόπολη στην Αμαλιάδα θεωρούν, ότι η ήττα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας, αφού δύο ατομικά λάθη επέφεραν και την ήττα αδικώντας την συνολική προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχ. Βλάχος με τους παίκτες του στρέφονται στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Παναρκαδικό, κατά τον οποίο πιθανότατα δε θα παίξουν οι τραυματίες Μπράβος, Δούλος, Παρασκευόπουλος, Θαν. Αντωνόπουλος προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι με την Βάρδα τη μεθεπόμενη Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος