FOLLOW US: facebook twitter

Αυλαία την Κυριακή για το “Το αμάρτημα της μητρός μου” από την Θεατρική Ομάδα Πύργου

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54645″ img_size=”full”][vc_column_text]Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων για την Θεατρική Ομάδα Πύργου που φέτος ανεβάζει την εντυπωσιακή παράσταση «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», του Γεώργιου Βιζυηνού στο θέατρο Απόλλων, σε σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη.

Οι παραστάσεις που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έχουν αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από το θεατρόφιλο κοινό της Ηλείας, ολοκληρώνονται την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, μπορείτε να την παρακολουθήσετε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 9.30 το βράδυ.

Στη σκηνή του Απόλλωνα ζωντανεύει η αρχετυπική σχέση μητέρας- παιδιού μέσα από μια διεισδυτική ψυχογραφία μιας άλλης εποχής, ένα οικογενειακό δράμα, όπου «πρωταγωνιστούν» ως κυρίαρχα συναισθήματα η εξιλέωση και ο εξαγνισμός ενός αμαρτήματος που βαραίνει την καρδιά της μάνας Δέσποινας με τον θάνατο από αμέλεια της μικρής της κόρης Αννιώς. Πρόκειται για μια παράσταση υψηλών καλλιτεχνικών απαιτήσεων. Με εκπληκτικές ερμηνείες από τον 24μελή θίασο, ανάμεσά τους και 7 παιδιά, με ζωντανή μουσική και τραγούδι, με κινηματογραφικά γυρίσματα στο Λαδικό και τον Αλφειό, με  υπέροχα κοστούμια,  που απολαμβάνει ο θεατής σε κάθε λεπτό της παράστασης. Να σημειώσουμε ότι η φετινή εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας Πύργου είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Βασίλη Σαργέντη που έφυγε νωρίς και υπήρξε για πολλά χρόνια, ψυχή και μέλος της Ομάδας…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot