FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Κ.-Χάβαρι 2-0: Δίκαιη επικράτηση

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”20629″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ατρόμητος Καβασίλων νίκησε δίκαια 2-0 το Χάβαρι και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 15΄ με τον Ραυτόπουλο, ο οποίος σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του. Και στο 40΄ ο Ντούγκας έκανε το 2-0 με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γκίνη. Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου βελτιώθηκαν στην επανάληψη και μετά το 70΄ έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Σταυρούλια (απέκρουσε ο Κολλίντζας) και τον Μπερούκα. Μια καλή ευκαιρία είχε και ο Ατρόμητος στο 72΄ με τον Μπάχα.

 

Ατρόμητος: Κολίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κωστόπουλος Π., Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος(90΄Κορισσιάνος), Γκίνης(76΄Κορκός), Ντούγκας(90΄+ Γερασιμόπουλος), Μπάχα, Γεωργόπουλος (87΄Ζωγόπουλος).

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Κοκκώνης (46΄ Σαφαρής), Κοκολάκης (46΄ Μπερούκας), Ρούνης, Καμαρινός, Μπουρούκης, Καραπάνος (60΄ Μαργαρώνης), Μπατζακόπουλος (70΄ Σπυρόπουλος), Σταυρούλιας, Κυριαζής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot