FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Κ.-Προοδευτική 2-3: Παπαδόπουλος-Νικολετάκης 2!

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54064″ img_size=”full”][vc_column_text]Με χατ- τρικ του Νικολετάκη, η Προοδευτική νίκησε 3-2 στα Καβάσιλα τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη προηγήθηκε στο 5’ με κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού, ενώ ο Ατρόμητος στο 12’ ισοφάρισε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Νικολετάκης στο 55’ με εύστοχο χτύπημα  πέναλτι (το κέρδισε ο Μητρόπουλος) έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν εκ νέου με τον  Παπαδόπουλο στο 70΄ . Ο Χρήστος Νικολετάκης το είχε πάρει προσωπικά και τελικά στο 86’ χάρισε τη νίκη στην «Προο» αξιοποιώντας σέντρα του Μητρόπουλου. Λίγο νωρίτερα, η Προοδευτική είχε δοκάρι με τον Φάμπιο , ενώ τα Καβάσιλα διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε στην Προοδευτική καθώς και για ένα ακυρωθέν τέρμα του Κορισιάνου, ως οφσάιντ, στο 1-1.

 

Ατρόμητος: Κολίντζας, Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος, Αλ. Κορκός, Γερασιμόπουλος, Δημητρίου, Φωτόπουλος (90’ Π. Κορκός), Σιδηρόπουλος (67’ Γαλιάτσος), Κορισιάνος (92’ Μπριλής), Παπαδόπουλος (76’ Νταούρος), Χουσάκης.

Προοδευτική: Σάμαρης (88’ Αθανασόπουλος), Πατσούρας (55’ Μιχαλόπουλος), Κατσιμιτσίρης (50’ Βασιλόπουλος), Μούζος, Σάμαρης Λ., Προινός (65’ Φάμπιο), Σάμαρης Π., Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μητρόπουλος, Νικολετάκης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot