FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Μπαίνει στο γήπεδο-Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 09-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Σήμερα στις 6μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Αστέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25. Στόχος του Αστέρα είναι να παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρυσι και να είναι πολύ ανταγωνιστικός κόντρα στις ενισχυμένες και πολύ δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Και με το ρόστερ που έχει αναμένεται να κάνει μια πολύ καλή πορεία και να τερματίσει ψηλά.

Ο Αστέρας έχει διατηρήσει στο ρόστερ του πολλούς παίκτες από την προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα τους Γιάννη Κυριαζή, Σταύρο Δαλαβούρα, Σπύρο Γκρίλλα, Ηλία Μπατζακόπουλο, Θανάση Τσάκο, Χρήστο Κούντουρα, Νίκο Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Ζωγόπουλο και Γιώργο Παναγόπουλο. Από κει και πέρα έχει ενισχυθεί με έξι έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες, που δυναμώνουν τους «βυσσινόλευκους». Πρόκειται για τους Δημήτρη Κοτσώνη, Περικλή Πολίτη, Ανδρέα Ρούνη, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Γιώργο Βασιλικόπουλο, Μάρκο Μαρκόπουλο.  Παράλληλα, έχουν αποκτηθεί ο 18χρονος μέσος Κώστας Σούλης και τρεις νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ο 16χρονος Νίκος Πολυχρονόπουλος και οι 15χρονοι Κώστας Ξυνής και Νίκος Νικολακόπουλος.

Το ρόστερ, δηλαδή, απαριθμεί αυτή τη στιγμή 19 ποδοσφαιριστές και αναμένεται να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και ίσως ένας εξτρέμ  για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό. Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια και για άλλες κινήσεις ενίσχυσης, εφόσον διαπιστωθεί στα φιλικά παιχνίδια από το τεχνικό τιμ Θοδωρή Ανδριόπουλο-Νίκο Γκρίλλα πως υπάρχουν αδυναμίες.

Το πρώτο φιλικό του Αστέρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στη Μυρσίνη με αντίπαλο τον Μυρσιναϊκό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot