FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Τσικλητήρας 0-0: Σημάδευε ξανά τα δοκάρια

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σταθάτος και Γκατιάγκα δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους

Όπως και στο ματς του α΄  γύρου στην Πύλο, έτσι και χθες στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας σημάδευε τα δοκάρια του Τσικλητήρα και δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα τον έφερνε μόνο του στην 5η θέση της βαθμολογίας (τώρα ισοβαθμεί με Φωστήρα και Παναργειακό). Έμεινε στο 0-0 και απομένει ο αγώνας με τη Θήβα, ξανά εντός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (την προσεχή Κυριακή έχει ρεπό) για να μάθει την τελική του κατάταξη στη βαθμολογία.

Λίγες φάσεις είχαμε μπροστά στις δύο εστίες  στο α΄ ημίχρονο, με τον Τσικλητήρα να απειλεί πρώτος στο 25΄, όταν μετά από γύρισμα του Τσάτσου, ο Κερμενίδης πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Καλλιακμάνης. Ο Αστέρας πίεσε κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του α΄ μέρους, διάστημα κατά το οποίο είχε ένα σουτ του Μπράβου έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ κι ένα καλό σουτ του Αντωνόπουλου στο 43΄ που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Κόκκαλης.

 

Δύο δοκάρια στην επανάληψη

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τσικλητήρας δημιούργησε τη δεύτερη ευκαιρία του στον αγώνα. Ήταν το  48ο λεπτό, όταν ο Κερμενίδης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Ακολούθησε ασφυκτική πίεση από πλευράς Αστέρα αλλά τον σταμάτησαν δύο φορές τα δοκάρια! Συγκεκριμένα, στο 61′ σε σουτ του Σταθάτου και στο 66′ από σέντρα του Μπουτσικάκη και κεφαλιά του Γκατιάγκα,  έδιωξε ο Κόκκαλης με τη μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να περνάει κόρνερ. Η τελευταία φάση του αγώνα, ήταν για τον Τσικλητήρα. Στο 86′ από μπαλιά του Κερμενίδη ο Γεωργιόπουλος «τσίμπησε» τη μπάλα για να την περάσει από τον Καλλιακμάνη αλλά επενέβη ο Κασάπης κι έδιωξε σε κόρνερ.

 

Αστέρας Αμαλιάδας (Σέμος): Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Ζόρο (65′ Κασάπης), Μπράβος, Σταθάτος, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης (76′ Παπουτσής), Γκατιάγκα, Παρασκευόπουλος (55′ Μελετίδης).

Τσικλητήρας (Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Μάνικος (67′ Σβίγγος – 76′ λ.τρ. Πήλιος), Καραμπάς, Ρήγας (57′ Δούνιας), Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot