FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Τα πρώτα εισιτήρια V.I.P.

Ημερομηνία: 08-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35392″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι πρώτες δυο χρυσές κάρτες διαρκείας του Αστέρα Αμαλιάδας, V.I.P. αξίας 300€ έκαστη, αγοράστηκαν από τους νέους κατόχους τους. Πρόκειται για τον Τάκη Πανουτσόπουλο (στη φωτογραφία με τον Κώστα Νικολόπουλο) και τον αδερφό του Κώστα Πανουτσόπουλο. Δυο από τους πιο πιστούς φιλάθλους του Αστέρα, γιοι του πρώην προέδρου της ομάδας μας, Μένιου Πανουτσόπουλου.

Ήδη η διάθεση των καρτών διαρκείας όλων των κατηγοριών έχει ξεκινήσει και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Θυμίζουμε ότι οι κάρτες διαρκείας θα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες.

  1. V.I.P: Πρόκειται για το προνομιακό εισιτήριο, το οποίο θα αντιστοιχεί στις θέσεις των επισήμων, στο κέντρο του γηπέδου, στα καθίσματα. Η τιμή του είναι 300€.
  2. Silver: Η επόμενη κατηγορία, είναι αυτή για τις υπόλοιπες θέσεις της εξέδρας και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 100€.
  3. Women: Η τρίτη κατηγορία θα είναι αποκλειστικά για γυναίκες. Και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες να προμηθεύονται το εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 50€.
  4. Family Member: Η τέταρτη κατηγορία απευθύνεται σε γονείς αθλητών της Ακαδημίας του συλλόγου. Με την εγγραφή του παιδιού τους στην Ακαδημία, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο διαρκείας Family Member, στην τιμή των 80€.

Προμηθεύσου κι εσύ τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και μη χάσεις ούτε λεπτό από μια συναρπαστική χρονιά. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν και παραμένουν η ψυχή του Αστέρα και η παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας αποτελεί την αναγκαία και βασική προϋπόθεση για την επιτυχία και προοπτική της ομάδας.

-Κράτα το όνειρο ζωντανό-

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, είναι:

-Περίπτερο Μάνθου πλ. Καλίτσα

-Βιβλιοπωλείο Κύκλος Διονυσίου Παυλόπουλου, έναντι Δικαστηρίων.

-Βιβλιοπωλείο Βιβλιοχώρος, Γρηγόρη Κακολύρη (Φιλικής Εταιρείας).

-Βιβλιοπωλείο Υδρόγειος, Δήμου Αθανασόπουλου (Ερμού)

-Βιβλιοπωλείο Γνώση, Καραπάνου-Κορδονούρη (Ερμού)

-Βιβλιοπωλείο Πανόραμα Γιώργου Δημητρόπουλου

-Περίπτερο Γιώργου Χριστόπουλου (Πλ. Αγ. Αθανασίου).

-Art Café Γιάννης Τσερεγκούνης.

*Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, στο τηλέφωνο 697 9999 125 (κ. Νικόλαο Παλυβό).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot