FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Συνεχίζει την ενίσχυση

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι Ενγκουέμ, Σταθάκης και Κουμπαρούλης θα είναι οι νέες μεταγραφές του Αστέρα.

 

Ενγκουέμ, Σταθάκης και Κουμπαρούλης θα ντυθούν στα «βυσσινί»

Ο Αστέρας θα ολοκληρώσει, ίσως και σήμερα ακόμα, τρεις μεταγραφές για το κέντρο της άμυνας και τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ως στόπερ θα αποκτηθεί ο Σταύρος Σταθάκης (30 ετών από την Αλεξανδρούπολη) με θητεία στη Σούπερ Λιγκ, με τη φανέλα της Ξάνθης, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ (Γ΄ Εθνική) και τη Λάρισα (Β΄ Εθνική). Πρόπερσι, έπαιξε στον πρώτο γύρο στον Παναργειακό, στη συνέχεια συνέχισε στον Κισσαμικό, μέχρι πέρυσι τον Γενάρη, οπότε και υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), αλλά τώρα είναι απολύτως καλά.

Για το κέντρο της άμυνας προορίζεται και ο Θοδωρής Κουμπαρούλης (30 ετών από τη Μεσσηνία), ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής, του Ιωνικού, του Αλίμου, του Αχαρναϊκού, του Παμίσου, του Πανελευσινιακού, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Πανιώνιο. Τέλος, η τρίτη προσθήκη θα είναι, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, Αλμπέρτ Ενγκουέμ, με θητεία ακόμα και στον Ατρόμητο. Τρεις επίσης μεγάλες μεταγραφές για τους «βυσσινί», που θα μπουν στο πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή, με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

 

«Όλοι μαζί για την πρώτη νίκη»

Ο Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας της Γ΄ Εθνικής, καλώντας τον κόσμο να σπεύσει στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη. «Η ώρα έφτασε. Η αναμονή τελείωσε. Και μαζί, ήρθε η ώρα και για την πρώτη νίκη. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αρχίζει την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 4μ.μ.. Η ομάδα μας, ο Αστέρας μας, ρίχνεται στη «μάχη», απέναντι στον Πρωταθλητή Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Παλληξουριακό. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά, μαζί με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, θέλουν να πανηγυρίσουν τα πρώτα γκολ της χρονιάς και την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Από το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανένας Αστερίτης. Στο νέο ξεκίνημα, σε αυτό το μοναδικό φετινό ταξίδι που υπόσχεται ο Αστέρας μας, η βοήθεια των φιλάθλων είναι απαραίτητη. Πάμε όλοι μαζί να γεμίσουμε την εξέδρα, να αναβιώσουν στιγμές του παρελθόντος, να ξαναγίνει το γήπεδο της Αμαλιάδας η έδρα άλλων εποχών, να ξαναγίνει ο Αστέρας μεγάλος. Βήμα-βήμα, νίκη με νίκη, σκαλί με σκαλί, θα χτιστεί ένα μεγάλο όραμα, μια σπουδαία ομάδα. Την Κυριακή στις 4μ.μ., Αστέρας-Παλληξουριακός για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Για μια νίκη για το καλό της νέας σεζόν, για μια αρχή ανάλογη με τα όνειρα των φιλάθλων, για μια σεζόν όπως όλοι οι φίλοι του Αστέρα την ονειρεύονται».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot