FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Στενό… μαρκάρισμα σε πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ημερομηνία: 17-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική – Καριέρα και στο εξωτερικό

 

Της Μαρίας Καραντώνη

Ο Αστέρας βάλθηκε φέτος να τινάξει στον αέρα τη μπάνκα της Γ’ Εθνικής και να τρελάνει κόσμο με τις κινήσεις του. Κι αυτό αποδεικνύουν τόσο οι έως τώρα προσθήκες, με πιο ηχηρή αυτή του Ρόβα, όσο και αυτές που είναι στα «σκαριά».

Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, ασφαλείς μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» και ο Θανάσης Παπαγεωργίου προσωπικά «μαρκάρουν» στενά έναν έμπειρο Έλληνα αμυντικό, που έχει φορέσει κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ έχει χριστεί Διεθνής με όλες τις Εθνικές Ομάδες.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στα χρήματα, αφού ο κ. Παπαγεωργίου φέρεται διατεθειμένος να δώσει «γη και ύδωρ» για να τον αποκτήσει, ικανοποιώντας τις οικονομικές του απαιτήσεις και απομένει να πει το «ναι» ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που ο έμπειρος παίκτης απαντήσει θετικά, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Αστέρα αλλά και η πλέον ηχηρή της Γ’ Εθνικής.

Δεύτερο φιλικό με Ζευγολατιό

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η προετοιμασία των «βυσσινί» υπό τις οδηγίες του Πέτρου Μίχου και του βοηθού του Νίκου Γκίνο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή η ομάδα της Αμαλιάδας θα δώσει στο δημοτικό στάδιο της πόλης το δεύτερο φιλικό της με αντίπαλο το Ζευγολατιό (ώρα 6.15μμ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος