FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Σούπερ φιλικό την Κυριακή

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38428″ img_size=”full”][vc_column_text]Έντονο το ενδιαφέρον από τους φιλάθλους

Ο Αστέρας υποδέχεται την Κυριακή στις 5.30μ.μ. την ΠΑΕ Τρίκαλα, σε ένα σούπερ φιλικό ματς. Πρόκειται για την έναρξη του δεύτερου και σημαντικότερου κύκλου των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που κάνει ο Αστέρας, αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα, και στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο ματς που συγκεντρώνει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον! Ένα ματς με πολύ έντονο το… άρωμα της Football League!

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αστέρας καλεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά κι όλης της ποδοσφαιρικής Ηλείας για να παρευρεθεί. Και με τον κόσμο της ομάδας που έχει ήδη αρχίσει να “ξεδιπλώνει” το μεγάλο ενδιαφέρον του, να είναι έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς κατακλύζοντας την Κυριακή το γήπεδο με την παρουσία του!

Ντεμπούτο Καβακά

Από τη μια, ο πολύ ενισχυμένος μεταγραφικά Αστέρας Αμαλιάδας στο πρώτο ματς με τον νέο τεχνικό Τίμο Καβακά στον πάγκο, θα τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Με τη νέα, πολύ φιλόδοξη ομάδα που δημιουργείται και που αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για σπουδαίες επιτυχίες! Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας, μια ομάδα Γ’ Εθνικής, η οποία ήδη διαθέτει σημαντικούς παίκτες ανώτερων κατηγοριών, παίκτες οι οποίοι άνετα θα μπορούσαν να καλύψουν το ρόστερ ομάδων που διεκδικούν άνοδο στη Σούπερ Λίγκ, κι ακόμα και να αγωνιστούν εκεί και σήμερα εκεί! Είναι μάλιστα πολύ πιθανό στο κυριακάτικο δυνατό ματς να αγωνιστεί και κάποιος νέος παίκτης, με πολύ σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία αξίας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μεταγραφής στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Α.Ο. Τρίκαλα, με τεχνικό τον γνώριμο στην Ηλεία (και αγαπητό) Σωτήρη Αντωνίου, θα δώσει το 7ο φιλικό παιχνίδι του. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα επικράτησε με 2-1 επί της Λάρισας, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ομάδα με πολλά και σημαντικά νέα πρόσωπα που απέκτησε στις μεταγραφές. Μεταξύ άλλων, τους γνωστούς Ηλείους παίκτες Δημήτρη Κοτσώνη και Γιώργο Μπουντόπουλο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot