FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρώτο… τεστ επιτυχημένο!

Ημερομηνία: 14-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34632″ img_size=”full”][vc_column_text]Επιτυχημένο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του Αστέρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους «βυσσινί» να επικρατούν, παρουσία περίπου 200 φίλων τους, με 3-0 της Νίκης Τραγανού, που από την πλευρά της επίσης έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Τόσο ο Πέτρος Μίχος όσο και ο Θοδωρής Ανδριόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και μάλιστα για τον Αστέρα αγωνίστηκε και ο Τάσος Παγώνης, ενώ οι Βασίλης Ρόβας και Λουτσιάν Μπουρντουζάν παρακολούθησαν το ματς από την κερκίδα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 20’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Κυριάκου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 37’ είχε δοκάρι. Στο 67’ ο Λόρι Κέρι με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 και στο 73’ ο Μαρουκάκης πάλεψε και πρόλαβε μία χαμένη μπαλιά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα στον Τόρες και αυτός δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαμορφώσει σε κενή εστία το τελικό 3-0.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot