FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Πιθανή η απόκτηση Νγκουέμ

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40159″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο φιλικό με την Αχαϊκή αγωνίστηκε για λίγο (χωρίς να έχει κάνει προπόνηση με τον Αστέρα αφού ήρθε το Σάββατο στην Αμαλιάδα)  ο  Καμερουνέζος Αλμπερτ Νγκουέμ , ο οποίος είναι 25 ετών, αμυντικός μέσος και πιθανόν θα αποκτηθεί.

Ο Ζακ Αλμπέρτ Ενγκουέμ αναδείχτηκε στην αγγλική Τσάρλτον και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Σαν Ροκέ (Σεγκούντα Ντιβιζιόν Β). Στην Ελλάδα έχει παίξει σε Φωκικό και Κισσαμικό πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Τον απέκτησε τελικά  ο Ατρόμητος, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κισσαμικό.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Επίσης, έγινε γνωστό προς τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ότι θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία του συλλόγου, προκειμένου να δηλώσουν τα ονόματά τους, τα οποία θα περαστούν σε ειδικό πρόγραμμα, με το οποίο θα σκανάρονται οι κάρτες και θα εισέρχονται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η γραμματεία του συλλόγου (στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας) είναι ανοιχτή καθημερινές από 5-8μ.μ..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot