FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Παναρκαδικός 2-0: Συνέχισε την ανοδική του πορεία

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Μπαρμπαρούσης και τα δύο γκολ των «βυσσινί»

Ο Αστέρας κέρδισε και τον Παναρκαδικό, το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και συνέχισε την ανοδική πορεία του β΄ γύρου, σκαρφαλώνοντας στην  6η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τη Θήβα.

Η ομάδα του Λάζαρου Σέμου νίκησε 2-0, έχοντας πειθαρχία στο παιχνίδι της και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Στο 7΄ ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά, έπειτα από αδράνεια της άμυνας έκανε το 1-0  και στο 67΄ ο ίδιος παίκτης επίσης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπουτσικάκη, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Αστέρας είχε στο 12΄ χαμένο τετ-α-τετ με τον Σταθάτο και στο 16΄ σουτ από τον Μπράβο που έφυγε άουτ.

 

Ευκαιρίες μετά το 2-0 για Παναρκαδικό

Ο Παναρκαδικός, ο οποίος φάνηκε μετά το 2-0, έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 73΄, όταν ο Άρης Σαλαπάτας πλάσαρε από τη μικρή περιοχή και ο Μπουζούρας έδιωξε  πάνω στη γραμμή. Στο 76΄ οι Αρκάδες είχαν σουτ με τον Καναβέτα που μπλόκαρε ο Καλλιακμάνης και στο 82΄ο Γκρόσος έκανε τη σέντρα, ο Καναβέτας έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και στο 87΄ ένα καλό σουτ από τον Καδά.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αστέρα, ο Τσικλητήρας Πύλου, ξανά εντός έδρας και ο αμαλιαδίτικος σύλλογος έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεπεράσει το Φωστήρα (παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή) και να ανεβεί στην 5η θέση, αν ταυτόχρονα η Θήβα γκελάρει στο Λουτράκι!

 

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Τζορό (84΄Μαρκόπουλος), Μπράβος, Μπουζούρας, Κασάπης, Μπαρμπαρούσης (74΄Οντσβόγκ), Γκαντιάγκα (80΄Μελετίδης), Σταθάτος.

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Μέλλος (64΄Γιουκούδης), Καναβέτας, Αρώνης, Γκίτζιας (80΄Γκουγκούδης), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος (56΄Γκρόσιος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot