FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Λάμπει» στο β΄ γύρο

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

5 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 13 αγώνες ο απολογισμός των «βυσσινί»

Ο Αστέρας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με 5 νίκες (με Φωστήρα,Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικό εντός καθώς και στο Άργος), 5 ισοπαλίες (με Ερμιονίδα και Τσικλητήρα (εντός), Αιολικό,Βάρδα, Λουτράκι (εκτός)) και μόλις 3 ήττες από τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας Παναχαϊκή και Χαλκίδα καθώς και στο Ζευγολατιό.

Οι «βυσσινί» έχουν πάρει στο β΄ γύρο 20 βαθμούς που τους έφεραν στην 5η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με το Φωστήρα και τον Παναργειακό και στόχος τους είναι να τερματίσουν εκεί, παρά το γεγονός ότι έχουν ρεπό αυτή την αγωνιστική. Με την τεχνική καθοδήγηση του Λάζαρου Σέμου που είναι λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας και τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, κυρίως αυτή του ηγέτη της άμυνας,Δημήτρη Αρβανίτη, ο Αστέρας έχει γίνει ιδιαίτερα συμπαγής, δεν δέχεται εύκολα γκολ ενώ σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο β΄γύρο, τα τέρματα της ομάδας είναι 13-8 σε 13 αγώνες. Και από τα οχτώ γκολ που έχει δεχτεί, τα τρία είναι από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και τα δύο από τη δεύτερη της βαθμολογίας Χαλκίδα.Στα υπόλοιπα 11 ματς έχει παθητικό μόλις 3 γκολ!

Το ρεκόρ του Σέμου

Ο Αστέρας λοιπόν, από τα χαμηλά της βαθμολογίας στα τέλη Νοεμβρίου, έχει βρεθεί, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Λάζαρο Σέμο, στην 5η θέση. Ο Γιαννιώτης τεχνικός ανέλαβε στις 29 Νοεμβρίου,κοούτσαρε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στις 4 Δεκεμβρίου, για την 11η αγωνιστική, στη νίκη 2-1 επί του Λουτρακίου κι έκτοτε ο Αστέρας έχει μόλις 5 ήττες σε 17 αγώνες! Ο Σέμος λοιπόν, έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία του Αστέρα, όπως φυσικά και η διοίκηση που τον επέλεξε για τον πάγκο της ομάδας, στη θέση του Μιχάλη Βλάχου. Και θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον 42χρονο τεχνικό και η παραμονή του στην Αμαλιάδα θα κριθεί από τα δικά του «θέλω».

*Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Amalias Hotel», ο πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Νικολόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Το μέλλον του Αστέρα Αμαλιάδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot