FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Κόντρα σε θεούς και δαίμονες

Ημερομηνία: 08-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας έδωσε απαντήσεις σε όσους θέλουν να τον θέσουν εκτός διεκδίκησης της ανόδου

Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι εδώ. Δυνατός και αποφασισμένος. Παρά τις αντιξοότητες, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με τη διαιτησία να παίζει άσχημο παιχνίδι στους «βυσσινί», ο Αστέρας είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο και δεν θα υποκύψει μέχρι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για άνοδο στη Football League. Αυτό που είδαμε την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό, δεν περιγράφεται εύκολα. Έναν Αστέρα να… τρώσει σίδερα από το πρώτο λεπτό κι έναν διαιτητή… ανεκδιήγητο, να κάνει τα πάντα για να κόψει τη φόρα της ηλειακής ομάδας. Δεν συνηθίζουμε να καταφερόμαστε εναντίον των ρέφερι, αλλά η συγκεκριμένη διαιτησία ήταν ό,τι χειρότερο είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Για να δώσει φάουλ υπέρ του Αστέρα, έπρεπε να ματώσουν οι παίκτες, κυριολεκτικά. Ο Μπαρμπαρούσης έφαγε πολύ ξύλο από τους αντίπαλους αμυντικούς, υπό την ανοχή του Θεσπρωτού διαιτητή, αλλά τους αποστόμωσε με δύο γκολ. Το πέναλτι και αποβολή (2η κίτρινη) που δίνει  στο 49΄, ελαφρά τη καρδία εις βάρος του Μπουντόπουλου, θα μπορούσε να κρίνει τον αγώνα. Οι παίκτες του Αστέρα, όμως, με περίσσιο πάθος, κάτι που είχε λείψει στα περισσότερα παιχνίδια τους, πολέμησαν με νύχια και με δόντια μέχρι το 99ο λεπτό (!), δεν λύγισαν και  έδωσαν την απάντησή τους σε όλους όσοι θέλουν να τους θέσουν εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Και φυσικά μπήκε δυνατά στην εξίσωση και ο κόσμος που εξοργίστηκε με αυτά που έβλεπε, διαμαρτυρήθηκε έντονα, φώναξε, εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές και στο τέλος τους χειροκρότησε για την τιτάνια προσπάθειά τους να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε όλους και σε όλα!

Θ. Γκάτζιος: «Σκληρή δουλειά…»

Ο προπονητής του Αστέρα, Θοδωρής Γκάτζιος, τόνισε μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες είχαν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της νίκης και αγωνίστηκαν όπως έπρεπε.  «Ήταν για μας ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Έδωσα στα παιδιά να καταλάβουν ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα ήταν για μας καταστροφικό. Παίξαμε στο πρώτο μέρος ωραίο ποδόσφαιρο, προηγηθήκαμε 2-0. Ένα γρήγορο πέναλτι στις αρχές του δευτέρου, μας έφερε λίγο πίσω, όμως μετά το 3-1. Οχυρωθήκαμε καλά, λειτουργήσαμε καλά και θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Δεχθήκαμε ένα γκολ, από αυτογκόλ. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Θα ξεκουραστούμε και από την Τρίτη σκληρή δουλειά, για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο», ανέφερε ο 58χρονος τεχνικός.

Για τον επίσης κρίσιμο αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Αμαλιάδα, την προσεχή Κυριακή, εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος