FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Η παρουσίαση της επετειακής φανέλας

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Ο Κώστας Σταυρούλιας, εμβληματικός αρχηγός του Αστέρα Αμαλιάδας, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι την επετειακή φανέλα για τα 70 χρόνια του συλλόγου.

Ο άνθρωπος ο οποίος αγωνίστηκε πάνω από 18χρόνια, χωρίς να μεταγραφεί ποτέ σε άλλη ομάδα, πρώτος σε συμμετοχές με τη βυσσινόλευκη στολή, φόρεσε τη φανέλα και θυμήθηκε στιγμές όπως τότε, που σε ηλικία 15 χρονών, αγωνιζόταν για πρώτη φορά στον Αστέρα. Πλάι στον Κώστα Σταυρούλια, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος όπως και ο Κώστας Σταυρούλιας, δεν έχει αλλάξει ποτέ φανέλα, αγωνιζόμενος δέκα συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα.

Και μαζί με τους Σταυρούλια-Παρασκευόπουλο, τρεις νεαροί παίκτες. Οι Αθανασούλης και Βασιλακόπουλος, από τους Παίδες, αλλά και ο μικρός Μαρίτσας, από την ομάδα των Προ Τζούνιορ του Αστέρα Αμαλιάδας.

 

Κ. Σταυρούλιας: «Είναι τιμή για μένα η παρουσίαση της φανέλας»

Ο Κώστας Σταυρούλιας, ανέφερε: «Για μένα είναι τιμή αυτό που έκανε ο σύλλογος. Να με καλέσει να παρουσιάσω τη φανέλα, πλάι σε πιτσιρικάδες.

Το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα. Μου θυμίζει την εποχή που ήμουν και εγώ πιτσιρικάς και ξεκίνησα να φοράω τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας. Είμαι συγκινημένος. Έχω να έρθω στα γραφεία έξι-εφτά χρόνια. Ήταν άλλοι άνθρωποι, ενώ τώρα είναι άνθρωποι γέννημα-θρέμμα Αστέρας. Αυτό που κάνουν αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Η φανέλα που φοράω εγώ τώρα, την οποία φοράει σήμερα ο εν ενεργεία παίκτης Γιάννης Παρασκευόπουλος, ήταν η φανέλα που φορούσα και εγώ όταν ξεκίνησα, δεκαπέντε χρονών, σαν και ένα παιδάκι από τις Ακαδημίες που είναι δίπλα μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Θέλω να δώσω πάνω απ’ όλα πολλά συγχαρητήρια στον κ. Αγγελή για τις βάσεις που έχει θέσει. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στον Αστέρα. Και πιστεύω του χρόνου, με τη βοήθεια του κ. Αγγελή, του κ. Νικολόπουλου και του Δ.Σ., να αλλάξει κατηγορία ο Αστέρας. Είναι η πρώτη φορά που εδώ στην Αμαλιάδα θα αγωνιστεί η Παναχαϊκή. Η ομάδα δεν έχει άγχος.

Το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και το λέω για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία χωρίς άγχος να δείξουν τις δυνατότητές τους. Και καλό θα ήταν να έρθει και η νίκη. Το πιστεύω αυτό.

Υπάρχει ψυχολογία ανεβασμένη. Είχα χρόνια να πάω στα αποδυτήρια. Και είδα πολλά. Όλα αυτά έγιναν χάρη στον κ. Αγγελή. Πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε στην εποχή μας, ούτε τα είχαν και οι επόμενοι. Στους ποδοσφαιριστές πλέον δεν λείπει τίποτα. Και πρέπει κάποτε αυτοί να υποχρεωθούν απέναντι στον κ. Αγγελή, τον κ. Νικολόπουλο και τον προπονητή τους.

Πιστεύω το ξεκίνημα να είναι από την ερχόμενη Κυριακή. Θα ήθελα και εγώ να παίξω».

 

Γ. Παρασκευόπουλος: «Σεβασμός στον Σταυρούλια, εξαιρετική φανέλα»

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τη δική του σειρά, ανέφερε: «Μόνο σεβασμό νιώθω και τιμή που κάθομαι δίπλα στον κ. Σταυρούλια. Όλοι ξέρουμε την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στη ομάδα. Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, από την οποία έχουν περάσει τόσοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως είναι και ο κ. Σταυρούλιας.

Για το ματς της Κυριακής, το μόνο που θα ήθελα να πω στο φίλαθλο κόσμο του Αστέρα και γενικότερα της Ηλείας, είναι να γεμίσει το γήπεδο απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Παναχαϊκή. Και εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να φέρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Αστέρα.

Η φανέλα είναι εξαιρετική. Είναι μια πολύ καλή εμφάνιση. Και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στη διοίκηση της ομάδας, όσο και στην εταιρεία Umbro, για την ιδέα και το αποτέλεσμα της ιδέας. Εύχομαι η φανέλα να είναι την Κυριακή και γούρικη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος