FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δυνατό τεστ στον Βλαχιώτη

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37185″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας θα μεταβεί αύριο στον Βλαχιώτη, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τους «βυσσινί».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και αναμένεται πολύ δυνατό καθώς ο σύλλογος της Λακωνίας είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Ο τεχνικός Πέτρος Μίχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Εξάλλου, ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στη Ναύπακτο, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που έχουν να κάνουν με την γηπεδούχο ομάδα, η οποία ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο.

Από κει και πέρα, για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί, ως γνωστόν,  το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Αμαλιάδα, στο οποίο ο τεχνικός των «βυσσινί» Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου.

Τέλος, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο Αστέρας θα υποδεχτεί τα Τρίκαλα, ένα ματς που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot