FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Διευκρίνιση για τις επετειακές κάρτες

Ημερομηνία: 06-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοίνωσε σήμερα  ότι «στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή, δεν θα ισχύουν οι επετειακές κάρτες εισόδου στο γήπεδο. Η απόφαση αυτή, πάρθηκε κατόπιν σκέψης και αφού η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της.

Το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε, το οποίο αθροιστικά φθάνει στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ, συν τα πολύ μεγάλα τρέχοντα έξοδα του συλλόγου, κατέστησαν επιβεβλημένη αυτή την κίνηση. Ο σύλλογος το καλοκαίρι έκανε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα κίνηση, να διαθέσει κάρτες εισόδου με μόλις 50 ευρώ, εγκαινιάζοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης με το φίλαθλο κοινό.

Σε αυτό το πλαίσιο και το πνεύμα, πάρθηκε αυτή η απόφαση, γνωρίζοντας την κατανόηση και από πλευράς φιλάθλων, οι οποίοι με την αγορά ενός εισιτηρίου την Κυριακή, ενισχύουν όχι μόνο οικονομικά την ομάδα της καρδιάς τους, αλλά και πάνω απ’ όλα ηθικά. Από το ματς της Κυριακής, δεν πρέπει να λείπει κανένας Αστερίτης».

 Κοινωνικά εισιτήρια των 5 ευρώ

Επίσης, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος έκανε γνωστό ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή, θα διατεθούν κάποια κοινωνικά εισιτήρια των 5 ευρώ, για άνεργους. Οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να τα προμηθεύονται επιδεικνύοντας την κάρτα του ΟΑΕΔ. Επίσης, θα μπορούν και οι γυναίκες να προμηθεύονται εισιτήρια των 5ευρώ.
Απαραίτητη διευκρίνιση, ο αριθμός των εισιτηρίων αυτός είναι περιορισμένος (υπάρχουν διαθέσιμα 100) και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάλεσμα στον κόσμο για έγκαιρη προσέλευση

Το Δ.Σ. του Αστέρα καλεί τους φιλάθλους οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κυριακής, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν πιο άνετα. Επίσης, καλό θα ήταν να βρίσκονται το αργότερο 15-20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις βραβεύσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν πριν το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι δεν είναι φιλικό, αλλά επίσημο και ως εκ τούτου η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά από τον διαιτητή, με ελάχιστη απόκλιση, κατόπιν σχετικής άδειας που έχει λάβει ο σύλλογος από την Διοργανώτρια Αρχή, την ΕΠΟ.

 Ευχές για τον Λεωνίδα Κουτσούκη
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι φίλαθλοι του Αστέρα Αμαλιάδας εύχονται στον Λεωνίδα Κουτσούκη, η εγχείρηση που θα κάνει σήμερα να στεφθεί από επιτυχία, να έχει υγεία και δύναμη.

Η πόρτα του Αστέρα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν. Λεωνίδα μπορεί να είσαι μακριά εκεί στην Γερμανία αλλά η καρδιά και το μυαλό μας είναι μαζί σου», καταλήγει η χθεσινή ανακοίνωση του Αστέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος