FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Απογοήτευση Καβακά

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Αστέρα, Τίμος Καβακάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα, ενώ άφησε αιχμές για το ακυρωθέν γκολ: «Ήρθε η έβδομη αγωνιστική για να έχουμε την πρώτη ήττα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο αφού δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε, έπρεπε τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Ξοδέψαμε ένα ημίχρονο, ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς να έχει καλό ρυθμό.

Ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος στις προσωπικές μονομαχίες και εμείς δεν απειλήσαμε. Στην επανάληψη με τις αλλαγές που κάναμε και στον σχηματισμό μας, είμαστε η ομάδα που δικαιούταν να κερδίσει. Χάσαμε δυο ανεπανάληπτες ευκαιρίες, δυο τετ-α-τετ που δεν χάνονται, μας ακυρώθηκε ένα γκολ για το οποίο ασφαλώς και δεν έχω τη θέση για να σας πω αν ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου λένε ότι ήταν ένα πεντακάθαρο γκολ.

Και εκεί ουσιαστικά τελειώνει και το παιχνίδι για εμάς. Από εκεί και πέρα, ένα λάθος μας στοίχισε και το παιχνίδι. Και δυστυχώς όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να μαζεύεις πόντους, πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια ομάδα όπως είναι ο Πανηλειακός σε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτό είναι που με στενοχωρεί, το ότι στο δεύτερο μέρος αξίζαμε τη νίκη και δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο Στάδιο Πύργου: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, ευχαριστούν θερμά τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βρέθηκε δίπλα μας στο παιχνίδι του Πύργου με τον Πανηλειακό. Τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτό το δρόμο που έχουμε να διανύσουμε και ο οποίος είναι μακρύς και δύσκολος».

Γ. Μπαρμπαρούσης: «Ήταν πέναλτι»

Ο επιθετικός του Αστέρα, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, σχολίασε τη φάση του 83΄ στην οποία διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν σε προσπάθειά του η μπάλα βρήκε το χέρι του Νικολόπουλου: «Δεν γίνεται να μην δοθεί αυτό το πέναλτι. Το χέρι είναι ανοιγμένο και σταματάει τη μπάλα ο αντίπαλος. Δεν γίνεται να μην δοθεί αυτό το πέναλτι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος