FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Αναλαμβάνει ο Μακρίδης

Ημερομηνία: 24-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 50χρονος Κύπριος τεχνικός θα είναι ο νέος τεχνικός των «βυσσινί»

Ο Κύπριος Απόστολος Μακρίδης, που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες Α΄ Εθνικής της χώρας του (Εθνικός  Άχνας, Ερμής Αραδίππου, Πάφος, Ένωση Νέων Παραλιμνίου ), θα είναι, εκτός απροόπτου, ο νέος τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας. Η συμφωνία επετεύχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Τετάρτης και απομένει η ανακοίνωση του συλλόγου για την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον 50χρονο Κύπριο προπονητή.  Ο Μακρίδης πιάνει άμεσα δουλειά, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, καθώς ο Αστέρας έχει χάσει χρόνο και θα πρέπει να τρέξει για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα (23 Σεπτεμβρίου).

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος Νίκος Παλυβός υπέβαλε την παραίτησή του και ο Αστέρας θα πρέπει εντός των ημερών να ορίσει νέο πρόεδρο.

Δοκιμές το Σαββατοκύριακο

Ο Αστέρας θα κάνει δοκιμές ποδοσφαιριστών το Σαββατοκύριακο. Οι δοκιμές θα αφορούν όσους έχουν δοθεί δανεικοί αλλά και όσους ενδιαφέρονται να ενταχτούν στην ομάδα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, οι δοκιμές θα γίνουν υπό την εποπτεία του νέου τεχνικού της ομάδας και θα έχουν ώρα έναρξης το Σάββατο και την Κυριακή, τις 5.30μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος