FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας:Κοντά σε Αρβανίτη

Ημερομηνία: 03-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

arvanitis-asteras

Ο 36χρονος Αμαλιαδίτης αμυντικός επιστρέφει στα πάτρια εδάφη

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο Αστέρας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμαλιαδίτη κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Αρβανίτη. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη θητεία σε Α΄ και Β΄ Εθνική (Πανηλειακό, ΟΦΗ, Ιωνικό, Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου) έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον Πανελευσινιακό (συμμετέχει στη Football League) και ο Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρβανίτης, παρότι Αμαλιαδίτης, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στον Αστέρα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Εθνικό Αμαλιάδας και σε ηλειακές ομάδες έπαιξε επίσης στον Ηλειακό Λεχαινών και τον Πανηλειακό (Β΄ και Α΄ Εθνική), πριν πάρει  μεταγραφή για τον ΟΦΗ, το 2004, σε ηλικία 24 ετών. Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε μέχρι το 2009 και εν συνεχεία πήγε στον Ιωνικό, την Καλλιθέα, τον Ολυμπιακό Βόλου (όλες στη Β΄ Εθνική) και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φορούσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Εξάλλου, ο Αστέρας θα ενισχυθεί με έναν-δύο ποδοσφαιριστές επιπλέον, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι παίκτες του Λάζαρου Σέμου, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις από το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, βάζοντας παράλληλα μπροστά την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αχαϊκή, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, στο γήπεδο της Ν. Μανολάδας. Για το πρωτάθλημα, οι «βυσσινί» έχουν ρεπό αυτή την αγωνιστική.

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot