FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Ήρθε ο Σούλης και αισιοδοξεί…

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Αστέρα, Θανάσης Παπαγεωργίου, πήρε προσωπικά την υπόθεση «νέος προπονητής» και έφερε στην Αμαλιάδα τον… μπαρουτοκαπνισμένο Σούλη Παπαδόπουλο. Έναν προπονητή καταξιωμένο, με εμπειρία από τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και το σημαντικότερο… ειδικό στις δύσκολες καταστάσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου, παρά τα όσα διαδίδονται, είναι αποφασισμένη να φτάσει το καράβι στον προορισμό του, που δεν είναι άλλος από τη Football League και το να δώσει τα κλειδιά στο Σούλη Παπαδόπουλο, είναι άλλη μια τρανή απόδειξη της αποφασιστικότητας και της ανυπέρβλητης θέλησης που υπάρχει στο σύλλογο να επιτευχτεί ο στόχος με κάθε κόστος (οικονομικό).

«Όλα καλά θα πάνε»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έφτασε χθες αργά το απόγευμα στην Κουρούτα, συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Αγγελή και του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή φίλοι και άνθρωποι του Αστέρα στο Amalias Hotel. Τον χειροκρότησαν, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του φόρεσαν ένα κασκόλ της ομάδας.

Ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τους είπε «υγεία και όλα καλά θα πάνε». Σήμερα, ο 50χρονος τεχνικός θα γυμνάσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές και την Κυριακή θα ηγηθεί των «βυσσινί» στο ντέρμπι με την Καλαμάτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος