FOLLOW US: facebook twitter

Αρχ. Ολυμπία: Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

anoixto-panepistimio-arx-olympia

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήματος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με θέμα: «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

Το τμήμα Α.Λ.Π. στην Αρχαία Ολυμπία τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Εμπορικού Συλλόγου «Ερμής» Αρχαίας Ολυμπίας.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτως εάν είναι Δημότες ή όχι, του Δήμου Παιανίας, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η ικανότητα της σωστής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά. Εισηγητές στον κύκλο αυτό θα είναι 10 από τους πλέον ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη, ώρες 17:00 έως 20:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Πραξιτέλους Κονδύλη 1 (στο Δημαρχείο).

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο. Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/τρίτεκνους/μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.

Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετράται ως επιμόρφωση. Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και τηλ:6946415301

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot