FOLLOW US: facebook twitter

Αρχαίοι μύθοι και μουσική δημιουργία: Μοναδική η συναυλία «Fortuna-Virtu-Amore» στο Μουσείο Ολυμπίας

Ημερομηνία: 27-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40313″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια ιδιαίτερη και όμορφη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ Κυριακής στην Αρχαία Ολυμπία με τον τίτλο «Fortuna – Virtu – Amore»- Αρχαίοι μύθοι και μουσική δημιουργία, που διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ενταγμένη στις εκδηλώσεις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Η συναυλία έγινε στον μαγευτικό χώρο του Αίθριου του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Ολυμπίας και περιελάμβανε Άριες και ντουέτα από όπερες».

Συμμετείχαν οι σοπράνο Έφη Δημητρέλου, ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, ενώ στο τσέμπαλο ήταν η Γιούλη Βεντούρα. Μάλιστα η Γιούλη Βεντούρα δήλωσε εντυπωσιασμένη σε ότι αφορά την εκδήλωση αλλά και τον ιερό τόπο  Αρχαίας Ολυμπίας και τόνισε ότι επρόκειτο «για μια αξέχαστη συναυλία.

Η μουσική του ανέμου. .. Η σιωπή στο στάδιο… ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη που ήμουν ποτέ…». Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Σαλτάρη Γεωργοπούλου και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1506493393138-5e7fa61f-f213-8″ include=”40316,40317,40318″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot