FOLLOW US: facebook twitter

Αρχές Οκτώβρη θα λειτουργήσουν όλα τα Ολοήμερα σχολεία

Ημερομηνία: 23-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας αναμένει τη δεύτερη «φουρνιά» προσλήψεων- Φέτος θα γίνουν Ολοήμερα ακόμα και μονοθέσια, διθέσια, τριθέσια.

Σε αναμονή βρίσκονται ακόμα οι γονείς που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα μαθήματα σε Ολοήμερα σχολεία της Ηλείας, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχουν ξεκινήσει μαθήματα παρά ελάχιστα εξ αυτών.

Υπολογίζεται ότι τα Ολοήμερα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους αμέσως μετά την δεύτερη «φουρνιά» των προσλήψεων που κατ’ εκτίμηση θα γίνουν τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη όπου και θα υπάρξει πλήρης στελέχωση όλων των δημοτικών σχολείων του νομού.

Ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Ζέβλας ερωτηθείς από την Πρωινή επισήμανε ότι αυτή είναι η εκτίμησή του, ότι αρχές Οκτώβρη θα λειτουργούν κανονικά όλα τα Ολοήμερα του νομού.

Μάλιστα μας έδωσε και μια νέα πληροφορία, αναφέροντας ότι φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν ως Ολοήμερα ακόμα και τα μικρής δυναμικότητας σχολεία, δηλαδή μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια πέραν από τα μεγαλύτερα και πολυθέσια σχολεία.

Επομένως και η Δ/νση Πρωτοβάθμιας τελεί εν αναμονή των νέων προσλήψεων εκπαιδευτικών για να έχει τα περιθώρια και την στελέχωση που απαιτείται έτσι ώστε να λειτουργήσουν κανονικά και πλήρως στελεχωμένα όλα τα Ολοήμερα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot