FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Πολύ καλός ο Κατσούλας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 25-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67017″ img_size=”full”][vc_column_text]Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Κατσούλας στην πρώτη του συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από 19 έως 22 Ιουλίου.

Ο αθλητής του ΑΡΙΩΝΑ εκπροσώπησε επάξια την Αμαλιάδα στην σημαντικότερη αγωνιστική εκδήλωση και μετά την επιτυχία της πρόκρισής του ανταγωνίστηκε τους δυνατότερους αντιπάλους στην Ελλάδα, αποκτώντας μεγάλες εμπειρίες που θα τον οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τις επόμενες χρονιές.

Πέτυχε 32.92 στα 50μ. υπτίου, άρχισε τη χρονιά με 35.50 και έχει ατομικό ρεκόρ 32.05 που του χάρισε την πρόκριση στους Πανελλήνιους Αγώνες! Πολύ καλή παρουσία είχε και στα 50μ. ελευθέρου αφού άρχισε τη χρονιά με 33.00 και κατέληξε σε 28.32 στους αγώνες στην Αμαλιάδα! Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας για την επιτυχημένη παρουσία τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ ευχαριστεί δημόσια το PORTO PERIGIALI στη Λευκάδα και ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για την προσφορά της θερινής εμφάνισης στην ομάδα μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot