FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας /Επιτραπέζια αντισφαίριση: Πρώτος ο Δημητρακόπουλος

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

dimitrakopoulos

Με τη συμμετοχή 62 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10, Άλιμος), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑΜΕΑ, από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.
Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του πινγκ πονγκ, συμμετείχαν 62 αθλητές και αθλήτριες, δημιουργώντας νέο ρεκόρ για το άθλημα, η εξέλιξη του οποίου κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι παράλληλα κι ένα τεστ για τους διεθνείς αθλητές, καθώς στις 15 Μαΐου θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικών 2017, που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα.
Από την ομάδα του συλλόγου μας, ο Γιάννης Δημητρακόπουλος με τα χρώματα της ΑΡΓΩ, κατέλαβε τη 1η θέση στη κατηγορία ΤΤ8.
Η επικράτηση έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, διότι λόγω προβλήματος στη μέση και το ισχίο δεν είχε κάνει προπόνηση από τις αρχές Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων υπήρχαν έντονοι πόνοι, αδιαθεσία και γενικά δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή κατάσταση που απαιτείται σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Αυτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν η 6η συνεχόμενη, ενώ έχει συνολικά 10 χρυσά μετάλλια και 24 συνολικά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot