FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Επέστρεψε σε κολυμβητικούς ρυθμούς

Ημερομηνία: 08-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα τελευταία γεγονότα, στην οποία αναφέρει πως, πλέον, από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, λειτουργούν κανονικά όλα τα προγράμματα του συλλόγου στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας και καλεί τα μέλη του να επανέλθουν στην ομάδα και όλοι μαζί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κολύμβησης της πόλης.

Η ανακοίνωση του Αρίωνα έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας, αναγνωρισμένο Σωματείο από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και εγγεγραμμένο στα μητρώα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, με καταχωρημένες τις επιδόσεις των αθλητών του σε διασυλλογικούς, περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες έχει εκπροσωπήσει επάξια την Αμαλιάδα και τον Νομό Ηλείας στις σπουδαιότερες κολυμβητικές δεξαμενές.

Οι επιδόσεις αθλητών του είναι στην λίστα της καλύτερης δεκάδας στη Ελλάδα και η κατάταξη στην πρώτη εξάδα Πανελληνίων Αγώνων την τελευταία διετία, αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρείται στο Σύλλογο.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ημερών, την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη φημολογία που διάλεξαν κάποιοι για να επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα του Σωματείου, ο ΑΡΙΩΝ δικαιώνεται. Τα μέλη του κολυμπούν από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, λειτουργούν κανονικά όλα τα προγράμματά σε μικρή και μεγάλη πισίνα στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας.

Ο Σύλλογος καλεί όλα τα μέλη του να επανέλθουν στην ομάδα και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη της κολύμβησης με ήθος, αθλητική παιδεία και ευ αγωνίζεσθαι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος