FOLLOW US: facebook twitter

Απ. Κατσιφάρας: «Χτίζουμε μέρα με τη μέρα μια νέα τουριστική, ανταγωνιστική ταυτότητα για τη Δυτική Ελλάδα»

Ημερομηνία: 05-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Λιμάνι της Πάτρας, ακολουθεί του Κατακόλου

Το πρώτο από τα τέσσερα  Γραφεία Τουριστικής Πληροφόρησης που δημιουργούνται στις αντίστοιχες πύλες εισόδου της Δυτικής Ελλάδας, λειτουργεί από την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στο Νότιο Λιμάνι της Πάτρας, σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον ΟΛΠΑ, εντός του σταθμού υποδοχής.

«Υποδεχόμαστε τη φετινή τουριστική σαιζόν με ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό για τον τουρισμό, με στόχο η  Δυτική Ελλάδα να αποτελέσει έναν διακριτό προορισμό. Χτίζουμε μέρα με τη μέρα μια νέα τουριστική, ανταγωνιστική ταυτότητα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι συνεργασίες αποδίδουν καρπούς και στον τομέα του τουρισμού: «Συνεργαστήκαμε με τον ΟΛΠΑ. Εργαστήκαμε μεθοδικά και θέτουμε σε λειτουργία το πρώτο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, στο Λιμάνι της Πάτρας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης θυμίζοντας ότι πρόκειται να λειτουργήσουν ακόμη τρία Γραφεία στο Λιμάνι του Κατακόλου και στα αεροδρόμια Αράξου και Ακτίου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας αναφέρθηκε στα  ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, που διαθέτει η Δυτική Ελλάδα και στα ενθαρρυντικά μηνύματα που καταφθάνουν στις πύλες εισόδου για  αύξηση της επισκεψιμότητας. Σε αυτήν την κατεύθυνση εντάσσεται κι η ευρωπαϊκή διάκριση που κατέκτησε η Πάτρα ως  Ευρωπαϊκός Προορισμός Αριστείας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού EDEN που είχε θέμα τον Πολιτιστικό Προορισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος