FOLLOW US: facebook twitter

Από την Ηλεία στην Ευρώπη…

Ημερομηνία: 02-06-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28583″ img_size=”full”][vc_column_text]Έργα δύο μαθητών εικαστικών εργαστηρίων της Ηλείας στην Έκθεση ζωγραφικής για την Ευρώπη που εγκαινιάστηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τα παιδιά ζωγράφισαν την Ευρώπη με τα δικά τους μάτια και ανταμείφθηκαν! Και αυτό ακριβώς συνέβη με τα έργα δύο Ηλείων μαθητών των εικαστικών εργαστηρίων της 117 ΠΜ και της Νέας Μανωλάδας με υπεύθυνη την εικαστικό Ελένη Σταθοπούλου, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με θέμα: «H Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο, από 1 έως 20 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 έργα και διακρίθηκαν τα 30 που  θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να στείλουν το αισιόδοξο μήνυμα της Ευρωπαϊκής ιδέας διεθνώς.

Ο Μάριος με την Ευρωβουλευτή κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ

Μεταξύ των 30 διακριθέντων έργων, βρίσκονται και δύο έργα των Ηλείων μαθητών Ευφροσύνης Γιατρά – εικαστικό εργαστήρι 117 ΠΜ – και Μάριου Μπλετσάκη – εικαστικό εργαστήρι Ν. Μανωλάδας-  που παρουσιάζονται στην Έκθεση ζωγραφικής που εγκαινιάστηκε την περασμένη Πέμπτη στο «Στέκι της Ευρώπης», στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα  και η οποία θα διαρκέσει ως τις 22 Ιουνίου.

H Ευφροσύνη με την Ευρωβουλευτή κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ 

Εννοείται ότι στα εγκαίνια της έκθεσης στο ‘Στέκι της Ευρώπης’ στην Αθήνα, παρευρέθηκαν και οι δύο μαθητές με τους γονείς τους που έλαμπαν από χαρά…[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1496395865646-2ea6f3a0-73b1-7″ include=”28586,28587″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot