FOLLOW US: facebook twitter

Από την Αμαλιάδα στην Αβινιόν της Γαλλίας: O Θοδωρής Δανίκας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Θεάτρου

Ημερομηνία: 29-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56389″ img_size=”full”][vc_column_text]Πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο φεστιβάλ θεάτρου τον ερχόμενο Ιούλιου στην Αβινιόν της Γαλλίας ως εκπροσώπηση της Ελλάδας για φέτος,  πήρε ο δικος μας Θοδωρής Δανίκας  από την Αμαλιάδα, στην αρχαία τραγωδία του Ευρυπίδη ‘Ιππόλυτος’ .

Το έργο που θα ταξιδέψει στην Γαλλία σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκη μετά από την Αβινιόν βαζει πλώρη και για την Ελλάδα με παραστάσεις σε Κρήτη ,Μακεδονία , και ίσως και για το φεστιβάλ της αρχαίας Ηλιδας.

Ο Θοδωρης Δανίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, με την υποκριτική ασχολήθηκε αρχικά ερασιτεχνικά  ως μέλος σε θεατρικές ομάδες της περιοχής με τελευταίο σταθμό την  Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Πύρρωνα «Αποχρώσεις» Αμαλιάδας και από τον περασμένο Σεπτέμβρη μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει θέατρο, στην  Ανώτερα Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.

Έτσι, μέσα σε λίγους μήνες ο Θοδωρής έβαλε πλώρη για τα σπουδαία και τα μεγάλα και  μας δείχνει  με την πορεία του ότι τα όνειρα μας δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot