FOLLOW US: facebook twitter

Από παρ’ ολίγο «εθνικός καναλάρχης» παρ’ ολίγο «καβαλάρης στην Οινόη»…

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ο κ. Καλογρίτσας ήταν γνωστός στους κατασκευαστικούς κύκλους ως ιδιοκτήτης μιας σοβαρής κατασκευαστικής εταιρείας. Κάποια στιγμή έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο ένας από τους «επιτυχόντες υπερθεματιστές» για την απόκτηση άδειας καναλιού εθνικής εμβέλειας την οποία στη συνέχεια απώλεσε για οικονομικούς λόγους. Στην Ηλεία είχαμε την τύχη να τον «γνωρίσουμε καλύτερα» αφού η εταιρεία του «Τοξότης» ήταν ο μειοδότης και στις 4 πρώτες εργολαβίες της Πατρών- Πύργου.

Χθες πάλι «πέσαμε από τα σύννεφα» όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας συμμετείχε και διεκδίκησε –ατυχώς- το έργο Πύργος- Οινόη ύψους μόλις 1 εκ. ευρώ! Και λέω «πέσαμε από τα σύννεφα» πρώτον γιατί είναι πρωτοφανές μια τόσο μεγάλη εταιρεία να διεκδικεί ένα τόσο μικρό έργο που συνήθως ενδιαφέρει και αφορά ντόπιες και κατά πολύ μικρότερες εταιρείες, και δεύτερον γιατί μοιραία μας ήρθε στη μνήμη η επιχειρηματολογία του κ. Σπίρτζη για την κατάτμηση της Πατρών- Πύργου σε οκτώ εργολαβίες, για να μπορούν να πάρουν «μερίδιο από τη πίτα» και οι μικροί ντόπιοι εργολάβοι! Αναρωτιέμαι λοιπόν εύλογα.

Για ποιο μερίδιο και από ποια πίτα όταν ο κ. Καλογρίτσας διεκδικεί για λογαριασμό του ακόμα και τα «ψίχουλα» που πέφτουν στο τραπέζι. Κύριε Σπίρτζη τι ισχύει άραγε. Στραβός είναι ο γιαλός ή ο κ. Καλογρίτσας στραβά αρμενίζει…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot