FOLLOW US: facebook twitter

Απόψε το «TerraOlympia» του Γιώργου Βούκανου στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 08-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34662″ img_size=”full”][vc_column_text]Το ατμοσφαιρικό μουσικό Οδοιπορικό στην Ιστορία και τον μύθο της Ηλείας με τίτλο TerraOlympia, θα παρουσιάσει ο μουσικοσυνθέτης και καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ της Αρχαίας Ήλιδας  Γιώργος Βούκανος.

Σήμερα στις 9.30 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας, στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την αρχαιότητα έως σήμερα θα παρουσιαστούν ορχηστρικά θέματα που θα ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος ο συνθέτης στο πιάνο, καθώς και οι μουσικοί  Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, Μαργαρίτα Θεοφιλοπούλου στην τρομπέτα,  Συμεών Κωνσταντινίδης στα κρουστά.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύει η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου. Τα κείμενα και οι στίχοι είναι της Μαίρης Βούκανου, και την επιμέλεια της κίνησης έχει η Κωνστάντζα Πρίντεζη με την Σχολή χορού από το Πολύτεχνο Ωδείο Αμαλιάδας.  Το Video – Artκαι οι φωτογραφίες είναι της  Έφης Παναγοπούλου και ο σχεδιασμός φωτισμού είναι του Γιάννη Αποστολόπουλου. Αφηγήσεις Χάρης Κότσιφας και Χρύσα Ρώμα. Την Σκηνοθεσία της παραστασης υπογράφει ο Χάρης Κότσιφας. Είσοδος ελεύθερη.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot