FOLLOW US: facebook twitter

Αποχώρησε ο Σπ. Αντωνόπουλος από τη Ζάκυνθο!

Ημερομηνία: 05-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ζακύνθου καθώς ο Ηλείος τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ζακύνθου. Μετά από μόνο λίγες μέρες παραμονής!

Ο Ηλείος τεχνικός υπενθυμίζεται, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο νησί και συμφώνησε με την διοίκηση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, περιμένοντας όμως και κινήσεις οργάνωσης και ενίσχυσης. Τελικά, αφού έκανε δύο προπονήσεις με την (όποια) ομάδα υπάρχει ως τώρα, ελαχίστων παικτών, αποχώρησε από το νησί έχοντας μεγάλα παράπονα από διοίκηση για τον τρόπο λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Σπ. Αντωνόπουλος ήδη από την Παρασκευή διαμήνυσε πως περιμένει από την διοίκηση άμεσες κινήσεις για την συνέχεια της συνεργασίας τους κάτω από ένα άλλο πρίσμα και καλύτερες συνθήκες. Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκαναν κάτι σχετικό, αλλά αποφασίστηκε ότι ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει καθώς οι ημερομηνίες πιέζουν πολύ και για αυτό τον λόγο το όνομα του Φώτη Θανέλλα έπεσε στο τραπέζι και δόθηκε στον Στέλιο Γούναρη το “πράσινο φως” για να έρθει τις επόμενες ημέρες στο νησί ως ο νέος προπονητής!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος