FOLLOW US: facebook twitter

Αποχή των «Πιράνχας» από τα ματς του Αστέρα

Ημερομηνία: 27-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40334″ img_size=”full”][vc_column_text]Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Αμαλιάδας «Πιράνχας», θα απέχουν από τα παιχνίδια της ομάδας, λόγω της εχθρικής στάσης της διοίκησης του συλλόγου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των «Πιράνχας» έχει ως εξής:

«Μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει για τον Αστέρα μας και δεν κρύβουμε πως οι απαιτήσεις μας είναι πολύ μεγαλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές. Δυστυχώς η ομάδα δεν θα μας έχει στο πλευρό της σε αυτή την νέα προσπάθεια αφού φέτος σαν σύνδεσμος πήραμε μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Μετά την απαγόρευση μας στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον φιλικό αγώνα με την Αχαϊκή, οριστικοποιήσαμε πως δεν θα υπάρχει καμία οργανωμένη παρουσία των μελών μας στους ερχόμενους αγώνες της ομάδας μας.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η εχθρική στάση της διοίκησης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό απέναντι μας με επαναλαμβανόμενες στοχοποιήσεις ορισμένων ατόμων του συνδέσμου μας.

Ο Αστέρας είναι ο λαός του και όσο κρατάει αυτός ο πόλεμος μόνο χαμένος μπορεί να βγει αυτός ο ματσωμένος πρόεδρος. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγαπήσει αυτή την ομάδα και το έχουμε αποδείξει με την συνεχή παρουσία του συνδέσμου μας σε κάθε αγώνα της ομάδας.

ΥΓ.: Έχουμε μάθει να πολεμάμε αυτούς που προσπαθούν να μας ρίξουν και να είστε σίγουροι ότι κανείς σας δεν μπορεί να μας τελειώσει».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot