FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Τσουραπά στην Π.Α.Κ. Ηλείας

Ημερομηνία: 08-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ, Γιώργος Τσουραπάς, με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, απάντα στην ανακοίνωση της Π.Α.Κ. Ηλείας, σε ό,τι αφορά το πρόσωπό του. Ο κ. Τσουραπάς ανήρτησε τα εξής:

«Σε πρόσφατη ανακοίνωση στον ηλεκτρονικό Τύπο, μου γίνεται “επίθεση ” σε προσωπικό επίπεδο (εκδρομές μου, αγαπημένη μου ομάδα κτλ.), για την συμμετοχή μου σε συλλογικό όργανο και συγκεκριμένα ως Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΗ. Επιπλέον χρησιμοποιούν εκφράσεις, παραπληροφόρηση, εκφοβισμός, ευθιξία, εμμονική διάθεση τύψεις και άλλα ωραία.

Λοιπόν: Ο καθένας στην διαδρομή του με το ποδόσφαιρο έχει γράψει την ιστορία του και η αθλητική Ηλεία γνωρίζει. Οι ανωτέρω φράσεις που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση δεν με αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο. Όσο για την νέα απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, εγώ έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις των αρμοδίων Οργάνων Διοίκησης του ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε και το συλλογικό όργανο στο οποίο βρίσκομαι.  Δεν αποφεύγω τίποτε, περιμένω την απόφαση για να δω το σκεπτικό και θα κάνω τις δηλώσεις που θεωρώ ότι πρέπει να κάνω ως γραμματέας. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ μου γιατί δεν είχα ποτέ λόγο να το κάνω».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος