FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση στους ξενοδόχους Αρχαίας Ολυμπίας για το 1ο Ελληνοκινεζικό φόρουμ

Ημερομηνία: 11-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kotzas-vikelios

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας- γραφείο δημάρχου

Απάντηση για την μη πρόσκληση επιχειρηματιών και ξενοδόχων της Ολυμπίας στο 1ο Ελληνοκινεζικό φόρουμ που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο για την Αμφικτιονία των Αρχαίων Πόλεων και στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Ολυμπίας, έστειλε χθες το γραφείο δημάρχου κ. Θύμιου Κοτζιά. Μαζί με την απάντηση επισυνάπτονται δύο email που αποδεικνύουν ότι ο δήμος ενημέρωσε τους επιχειρηματίες. Η απάντηση έχει ως εξής:

«Όταν μιλούν τα χαρτιά ….τα στόματα σωπαίνουν

Κάποιοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν την δημοτική αρχή ότι έχασαν την ευκαιρία για να κλείσουν συμφωνίες με Κινέζους επιχειρηματίες.

Αν είχαν κοιτάξει στο email  τους και είχαν απαντήσει και στείλει τα απαραίτητα έγγραφα που τους είχαν ζητηθεί από το Δήμο, από τις 5 Οκτώβρη, θα μπορούσαν και αυτοί να συμμετάσχουν και να κλείσουν τις συμφωνίες τους.

Μάλιστα μέσω email δεν ενημερώθηκαν μόνο μία φορά αλλά παραπάνω χωρίς ποτέ να απαντήσουν και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν, δηλαδή την εταιρική τους ταυτότητα.

Οι υπόλοιπες  επιχειρήσεις που απέστειλαν τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν από το Δήμο, θα συμμετάσχουν κανονικά στις εργασίες του FORUM.

Λίγη αυτοκριτική λοιπόν δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αλλά στην χώρα μας, δυστυχώς, η εύκολη λύση είναι να επιρρίπτουμε τις ευθύνες στους άλλους.»

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot