FOLLOW US: facebook twitter

ΑΟ Κεραυνός Χειμαδιού: Η ιστορία συνεχίζεται…

Ημερομηνία: 04-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προπονητής ο Σπύρος Νούσιας

 

Της Μαρίας Καραντώνη

Ένα νέο ξεκίνημα από την Β’ Κατηγορία (καθώς δε μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή στην Α2) επιχειρεί να κάνει μια νέα ομάδα ατόμων από το Χειμαδιό, έχοντας ως γνώμονα την αδιάλειπτη παρουσία του ιστορικού Κεραυνού στα γήπεδα της Ηλείας.

Μάλιστα, την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Σπύρος Νούσιας, που θα έχει διττό ρόλο, αφού θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση: «Η Αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο καθώς και η Ιστορία της ομάδας και η παρουσία της από το 1978 στα Ηλειακά γήπεδα, οδήγησαν νέους ανθρώπους στη δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου ώστε η ομάδα μας να αγωνισθεί και πάλι, παρά  το γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί που μας είχαν διαγράψει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ηλείας.

Με συμπαραστάτες και αρωγούς τους κατοίκους του χωριού μας καθώς και τους χορηγούς: ΚΑΦΕΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ, ΚΤΗΜΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙ, SENSO, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΛΓΑ ΜΗΤΣΙΩΝΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ

Τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 4-9-17 υπό την καθοδήγηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Νούσια.

Ευχόμαστε σε όλες τις Ηλειακές ομάδες μια υγιή ποδοσφαιρική σεζόν και να επιτευχθούν οι στόχοι της κάθε ομάδας».

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Στο μεταξύ, η νέα διοίκηση έδωσε στην κυκλοφορία και τα νέα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου, ευελπιστώντας στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Εξάλλου, ο Κεραυνός είναι μία από τις ηλειακές ομάδες που φημίζεται για την αγάπη του κόσμου της προς αυτήν!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος