FOLLOW US: facebook twitter

«Αν είσαι Πανηλειακός, το Σάββατο επιστρέφεις στο γήπεδο»

Ημερομηνία: 18-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάλεσμα από την ερυθρόλευκη διοίκηση για τον πρώτο τελικό, πρόβλημα τραυματισμού ο Σωτηρόπουλος-Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα  στον πρώτο τελικό του Σαββάτου με τη Νίκη Τραγανού (στις 6μ.μ. στο Στάδιο Πύργου) και παράλληλα ενημερώνει για τα εισιτήρια (γενική είσοδος 5 ευρώ, δωρεάν οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 16 ετών).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πανηλειακός το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου υποδέχεται τη Νίκη Τραγανού, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος, στον πρώτο από τους αγώνες που θα χρειαστούν προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται και αξίζουν την στήριξη των φιλάθλων τους! Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός της θύρας 4 (VIP) που η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ. Για γυναίκες και παιδιά κάτω των 16 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας. Στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων θα διατεθεί η θύρα 2.

Το Σάββατο παίζεις μπάλα και εσύ και γίνεσαι ο 12ος παίκτης! Αν είσαι Πανηλειακός, τότε ξέρεις που είναι η θέση σου, αν είσαι Πανηλειακός το Σάββατο επιστρέφεις στο γήπεδο!».

 

Τραυματίστηκε ο Σωτηρόπουλος

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας και η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου είναι αμφίβολη. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος υπέστη κάκωση και δεν προπονήθηκε χθες (την Τρίτη οι παίκτες είχαν ρεπό). Η συμμετοχή του, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από κει και πέρα, ο Μιχάλης Παπαπέτρου χειρουργήθηκε στην Αθήνα επιτυχώς στο τραυματισμένο του γόνατο και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 5-6 μήνες. Στα πλάνα του Σπύρου Αντωνόπουλου ενόψει του πρώτου τελικού με τη Νίκη Τραγανού, βρίσκεται και ο Στάθης Μπουρνέλης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Κατά τα άλλα, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις κόντρα στη Νίκη Τραγανού και να πετύχουν το στόχο της ανόδου.

 

Ευχαριστήρια

O A.O. Πανηλειακός ευχαριστεί τον γιατρό Σπύρο Πλέσσα για την επιτυχημένη επέμβαση στην κλινική «ΙΑΣΩ» του ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Παπαπέτρου, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Σιδερένιος Μιχάλη!

Επίσης, ευχαριστεί τους Μικροβιολόγους Ιατρούς Γεώργιο Σοφό και Παναγιώτη Αθανασόπουλο για τις αιματολογικές εξετάσεις που πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot