FOLLOW US: facebook twitter

Αντωνόπουλος: «Και οι 24 παίκτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις…»

Ημερομηνία: 09-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Πανηλειακός

Αγωνία για τους τραυματίες Τσουκαλά, Βλαχόπουλο, Νιφορόπουλο

Ο Πανηλειακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Θύελλα, που ήταν η όγδοη σε ισάριθμα ματς, και που σαφώς τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Ωστόσο, ήταν ένα ματς με απρόοπτα και τρεις ξαφνικούς τραυματισμούς. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και διαχειρίστηκαν το ματς και μάλιστα αποδείχθηκε ότι σ’ αυτή την ομάδα όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ενδεικτικές εξάλλου είναι και οι δηλώσεις του Σπύρου Αντωνόπουλου: «Ήταν ένα ματς με απρόοπτα. Ήθελε εξ αρχής διαχείριση, καθώς προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Παράλληλα προέκυψαν και τα απρόοπτα με τους τραυματισμούς. Η ομάδα όμως απέδειξε ότι μπορεί να στηρίζεται σ’ όλα τα παιδιά. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι και οι 24 παίκτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν στα παιχνίδια. Από τη μεριά μου υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την καθημερινή δουλειά των παικτών, κάτι που φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Και τα συγχαρητήρια ανήκουν σ’ αυτούς», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλέον στον Πανηλειακό περιμένουν να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση των Τσουκαλά, Βλαχόπουλου, Νιφορόπουλου (του τελευταίου δείχνει να είναι λίγο πιο σοβαρή). Μάλιστα και οι τρεις χθες το βράδυ εξετάστηκαν από γιατρό.

Από εκεί και πέρα, οι Πυργιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χάβαρι, κόντρα στο οποίο και θα είναι φυσικά η ένατη νίκη.

Της Μαρίας Καραντώνη

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος