FOLLOW US: facebook twitter

Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία ο Π. Μπόμπορης

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37869″ img_size=”full”][vc_column_text]Ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Πύργου

Την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου, ανέλαβε χθες με απόφαση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτης Διον. Μπόμπορης.

Παράλληλα, του μεταβιβάστηκε η ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας του τμήματος Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας καθώς και των γραφείων Προσχολικής Αγωγής του 1ου, 2ου, 3ου Παιδικού Σταθμού Πύργου, Επιταλίου και Καράτουλα.

Την απόφαση υπέγραψε χθες ο κ. Λιατσής, παρουσία του νέου αντιδημάρχου κ. Μπόμπορη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μεσσαλά και του προέδρου της ΤΚ Επιταλίου κ. Βασίλη Τσαγκρή.

«Είναι μεγάλη χαρά μου που σήμερα αξιοποιείται ακόμα ένα στέλεχος της παράταξης μας, ο Παναγιώτης Μπόμπορης ο οποίος ήταν Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας» είπε ο κ. Λιατσής και συνέχισε πως θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι αυτές οι αξιοποιήσεις δεν έχουν οικονομικό αντίκτυπο για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν ευθύνες, διότι είναι άμισθες θέσεις. «Που σήμαινε ότι πολλές από τις εργατοώρες που θα έδινε αλλού τις δίνει στον κόσμο που τον τίμησε και τον αγάπησε και τον έκανε δημοτικό σύμβουλο.

Χαίρομαι που μαζί μας είναι και ο πρόεδρος του Επιταλίου, είναι ευχάριστο ότι κ. Μπόμπορης θα ηγηθεί της δημοτικής αστυνομίας, είναι ευχάριστο που θα ασχοληθεί και με τους παιδικούς σταθμούς, είναι δυο ευαίσθητα κομμάτια και που η μέχρι τώρα επικοινωνία μας έχει δείξει ότι τον αγγίζουν και τον καλύπτουν ως άνθρωπο της προσφοράς, της δικαιοσύνης και της ανιδιοτέλειας που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά. Τον συγχαίρω και περιμένω από αυτόν τα καλύτερα. Ο κ. Μπόμπορης θα ονομάζεται αντιδήμαρχος».

Με τη σειρά του, ο κ. Μπόμπορης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε, δηλώνοντας πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot