FOLLOW US: facebook twitter

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Ημερομηνία: 13-12-2016 | Συντάκτης:

palaiologos-xristos

Στις 15-16 Δεκεμβρίου οι κάλπες

«Τρέχουν» οι διαδικασίες για την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων. Πλησιάζει η ώρα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ έχει προηγηθεί ένα έντονο προεκλογικό παρασκήνιο τον τελευταίο μήνα. Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες στην περιφέρεια ευθύνης του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και θα κληθούν οι σχεδόν 10.000 αγρότες που αποτελούν τη εκλογική του βάση για την ανάδειξη 85 εκλεκτόρων που θα αποφασίσουν για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του οργανισμού. Σε μια δύσκολη εποχή όπου τα προβλήματα είναι πολλά και τα καιρικά φαινόμενα τα έχουν διογκώσει οι αγρότες θα κληθούν επί της ουσίας να επιλέξουν το πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες τους και θα διεκδικήσει περισσότερα για αυτό τον νευραλγικό τομέα του εγγειοβελτιωτικού δικτύου της Ηλείας.

ektoras

Οι βασικοί «αντίπαλοι» σε αυτή τη μάχη θα είναι ο νυν πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρήστος Παλαιολόγος και ο Έκτορας Ρουμελιώτης.

Οι κάλπες θα στηθούν στα κοινοτικά καταστήματα των χωριών που ανήκουν στον τομέα ευθύνης του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ήτοι σε: Δήμητρα, Καρδιακαύτι, Καβάσιλα, Νεοχώρι, Μυρσίνη, Στρούσι, Σταφιδόκαμπο, για το Βαρθολομιό και τα Καλύβια στο Δημαρχείο Βαρθολομιού, για την Ανδραβίδα στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, για την Αρετή, το Κουρτέσι και το Καπελέτο στο κοινοτικό γραφείο ή το σχολείο Αρετής και τέλος για τα Λεχαινά στα γραφεία του ΤΟΕΒ.

Να σημειώσουμε πως ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων είναι ο πιο μεγάλος στην Ηλεία και το τέταρτος μεγαλύτερος σε αριθμό μελών στην Ελλάδα. Έτσι οι εκλογές σε αυτή την περίπτωση αποκτούν βαρύνουσα σημασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot