FOLLOW US: facebook twitter

Αντίο στη Ζωή Σταυροπούλου: Μια σημαντική απώλεια για την κοινωνία του Πύργου

Ημερομηνία: 16-08-2024 | Συντάκτης:

Η Ζωή Σταυροπούλου, μια γυναίκα που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία του Πύργου, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Η ζωή της υπήρξε γεμάτη από επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον ρόλο της ως μητέρα και οικογενειάρχης. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, επέδειξε απίστευτο θάρρος και δύναμη μέχρι το τέλος. Σε ηλικία 70 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Γεννημένη στο Κουζούλι, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην πόλη του Πύργου. Ο αδερφός της ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος είναι ένας καταξιωμένος δικηγόρος στον Πύργο. Η ίδια σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Εμπορική (νυν ΑΣΟΕΕ) και εργάστηκε ως οικονομολόγος, με την τελευταία της επαγγελματική θέση να είναι στο λογιστήριο της κατασκευαστικής εταιρείας «Εργογένεσις». Η Ζωή Σταυροπούλου ξεχώρισε στον επαγγελματικό χώρο ως εξαίρετη οικονομολόγος, αλλά και ως σύζυγος και μητέρα. Παντρεύτηκε το 1981 τον πολιτικό μηχανικό Σάκη Σταυρόπουλο και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μενέλαο, ηλεκτρολόγο μηχανικό, και την Ελένη, πολιτικό μηχανικό.

Ο σύζυγος της Σάκης Σταυρόπουλος μαζί με τον κ. Κώστα Νικολούτσο έχουν την εργοληπτική εταιρεία «Εργογένεσις», στην οποία εργάστηκε και η Ζωή στο λογιστικό τμήμα της εταιρείας.

Η Ζωή είχε την τύχη να καμαρώσει τα παιδιά της να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες, με τη δικηγόρο Αγγελική Παναγιωτακοπούλου και τον πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο αντίστοιχα. Επίσης, απέκτησε τρία αγαπημένα εγγόνια, τη Ζωή, τον Γιώργο και την Έλλη – Ελένη, τα οποία λάτρευε και αποτελούσαν τις αδυναμίες της.

Η είδηση της απώλειάς της συγκλόνισε την κοινωνία του Πύργου. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την καλοσυνάτη, κοινωνική και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει Ζωή Σταυροπούλου, έναν άνθρωπο που προσέφερε ανιδιοτελώς σε όποιον είχε ανάγκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο το πρωί στις 11:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου. H εφημερίδα Πρωινή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot