FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Για τη 13η νίκη ο ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 22-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά το ρεπό του και τη διακοπή,  λόγω Πάσχα,  η «Μπάρτσα» του Ηλία Φωτόπουλου, υποδέχθηκε σήμερα στις 14.30 του Α.Ο. Θήβα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι καλούτσικη ομάδα η ομάδα από τη Βοιωτία, η οποία, αν  και νεοφώτιστη κατέχει την 6η θέση του πρωταθλήματος με 7 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Είναι στους 31 βαθμούς και έρχεται, όπως δήλωσε ο προπονητής της Γιώργος Λάμπρου να δώσει μάχη, γιατί του αρέσουν (όπως δήλωσε) οι προκλήσεις και η Βάρδα είναι ένας δυνατός αντίπαλος! Η Θήβα θα έχει απόντα τον Τσατσαρώνη (έχει κίτρινες).

*Πρόκληση όμως είναι ο αγώνας και για τον ΠΑΟΒ που κατέχει την περίοπτη δεύτερη θέση και θέλει να μείνει εκεί. Θα έχει έναν απόντα, το Γιώργο Πολίτη, αλλά ετοιμοπόλεμους και ξεκούραστους πάντες τους λοιπούς.

*Θα σφυρίξει ο Γιαννόπουλος, ένας από τους έμπειρους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που είναι τρία χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Βοηθοί η Αθανασοπούλου και ο Γκούμας. Στον α΄ γύρο οι ομάδες είχαν εξέλθει ισόπαλες (0-0).

Ο Αστέρας στο Λουτράκι

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο ο Αστέρας, καθώς στο Λουτράκι θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με την οποία στον πρώτο γύρο είχε βγει νικητής με σκορ 2-1.

*Αυτή την εποχή η ομάδα του Λουτρακίου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί. Να θυμίσουμε πως πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε νικήσει στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό (1-0). Άρα, πρόκειται για ενδιαφέρουσα συνάντηση και οι «βυσσινί» έχουν τη διάθεση για ένα καλό αποτέλεσμα.

*Ο Αστέρας, μετά το άτυχο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, έχει προετοιμαστεί πλήρως, θα έχει Μπουτσικάκη, Μπαρδούση και πάει να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Ρέφερι της συνάντησης ο Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) αρκετά έμπειρος, αφού είναι τρία χρόνια στον πίνακα της Γ΄ Εθνικής.

Αγκάθι

Ούτε ένας διαιτητής δεν ορίστηκε στα εθνικά πρωταθλήματα. Έτσι, ο πρόεδρος Άρης και η Επιτροπή του, θα τους έχουν όλους στη διάθεσή τους, ώστε να αντιμετωπίσουν το «αγκάθι» που έχουν, καθώς στην ατζέντα υπάρχει το Λ.Αστέρας-Ολυμπιακός Λαμπετίου. Για το παιχνίδι αυτό υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο και όλοι λένε ότι θα οριστεί ο Γιώργος Καραβίδας, ο οποίος έχει και την ονομαστική γιορτή του. Εμείς λέμε θα περάσει κι αυτό, οπότε θα πάμε από επόμενη αγωνιστική στα πλέι-οφ για να δούμε τι θα γίνει!

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μετά τα κόκκινα αυγά και τα κουλούρια, τις πασχαλινές ευχές και τα «Χριστός Ανέστη», ιδού αύριο μπροστά μας η 33η (προτελευταία) αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Ψάχνουμε να βρούμε ανάμεσα στους εννέα αγώνες, έστω ένα αδιάφορο παιχνίδι και βρήκαμε μόνο ένα. Στη Γαστούνη Αίας-Ηλειακός Λεχαινών! Όλα τα υπόλοιπα έχουν μονόπλευρο ενδιαφέρον τουλάχιστον και σ’ ένα «καίγεται ο κόσμος».

*Όντως, στον Αμπελόκαμπο το γειτονικό ντέρμπι Εθνικού-Χάβαρι είναι όλα τα… λεφτά. Η ισοπαλία δε νομίζω πως ενδιαφέρει έναν από τους δύο. Θέλουν νίκη, ώστε να ησυχάσουν. Πολύ μεγάλο, πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχε νικήσει 3-2 ο Εθνικός. Αυτό είναι το ματς της αγωνιστικής.

*Στα υπόλοιπα ματς υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον κι εδώ ισχύει το βιβλικό «ο σώζων εαυτόν σωθείτω»! Πάντως το ευκολότερο παιχνίδι το έχει ο ΑΠΟ Κουρτέσι που αντιμετωπίζοντας το καταδικασμένο χειμαδιό παραμένει κατά 99%.

*Υπάρχει ένα διπλό σίγουρο. Θα το φέρουν οι Λεχαιναίοι. Από κει και πέρα, όπου «σκάσει» διπλό θα έχουμε (πιθανόν) ιστορίες.

*Κι επειδή γράψαμε στο προηγούμενο για διαιτητές και συμμετοχές, να γράψουμε και για βοηθούς: Φτερνιάτης 28, Γιαννακόπουλος 26, Κορδάτος 26, Καραλής 25.

Κρίνεται η δεύτερη θέση

Υπάρχει κι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τη δεύτερη θέση, ενόψει πλέι-οφ ανάδειξης πρωταθλητή. Στο Τραγανό, η Νίκη θα παίξει με τη Δόξα. Πολύ μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής θα το κατορθώσει. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο οι ομάδες είχαν βγει ισόπαλες (0-0).

Και τώρα πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι

Μετά την παρένθεση του Κυπέλλου ο Πανηλειακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος. Είναι πλέον εδώ και πολλές αγωνιστικές πρώτος και του υπολείπονται τρεις αγώνες. Θα παίξει αύριο εντός με Μαγούλα, θα ακολουθήσει την ερχόμενη Τετάρτη (προφανώς) το παιχνίδι στο Χειμαδιό (εξ αναβολής)και στο πέρας της κανονικής περιόδου θα παίξει στα Λεχαινά. Ουσιαστικά αυτά τα παιχνίδια είναι αγώνες προετοιμασίας σαφώς και ίσως ενόψει πλέι-οφ να δοκιμαστεί κάτω από τα δοκάρια ο Γιάννης Καπετανάκης.

*Η διοίκηση με ανακοίνωσή της, αφού καυτηρίασε τα γεγονότα της Καλαμάτας, καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, με στόχο να ολοκληρωθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

*Έτσι, ο Πανηλειακός σήμερα στις 5.30μ.μ. υποδέχεται τον Κένταυρο Μαγούλας, στη ρεβάνς του 4-1 του πρώτου γύρου. Την ομάδα θα κοουτσάρει και πάλι ο Ξενοφώντας Μοσχογιάννης. Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Χατζηαράπη που τραυματίστηκε στο Βαρθολομιό.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot