FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Όλοι για τον Κόροιβο σήμερα

Ημερομηνία: 23-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ξεχωριστό παιχνίδι για τον Κόροιβο, αλλά και για το κλειστό Πύργου σήμερα, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας-τιμής ένεκεν για τους χορηγούς της πόλης-θα παίξει για το Κύπελλο με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Κόροιβος έχει πάρει για τα καλά τον αέρα των Πατρινών, καθώς πέρυσι τον νίκησε σε ισάριθμους αγώνες (δύο για το πρωτάθλημα) και μία για το Κύπελλο στην Ήλιδα.

* Για τους «Μπλε» το παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί άργησε κάπως η προετοιμασία και οι παίκτες έχουν μόνο δύο αγώνες στα πόδια τους.

*Θα σφυρίξουν οι Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης, Κάρδαρης.

 

Πρόβα με το Κιάτο

Ο Πανηλειακός σήμερα πραγματοποιεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Θα παίξει στο έβδομο κατά σειρά φετινό φιλικό, με το νεοφώτιστο πρωταθλητή Κορινθίας, Πέλοπα Κιάτου.

*Ο Γιώργος Κούτσης θα παρουσιάσει την ομάδα που θα πάει την επόμενη Κυριακή στη Λακωνία κι όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον αυτό το φιλικό… Καλό είναι οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο να δούνε την ομάδα και να την ενισχύσουν, παρότι το παιχνίδι είναι λίγο νωρίς.

 

Προβάρει και ο Φωτόπουλος

Τελευταίο φιλικό και για τον Παμβουπρασιακό σήμερα στη Βάρδα με αντίπαλο την ανέτοιμη Ζάκυνθο, η οποία ξεκίνησε και καταϊδρωμένη προετοιμασία, με προπονητή τον Πέτρο Τσούκαλη και γυμναστή τον Ορφανίδη!

*Για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είναι πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα με τον Τσικλητήρα, που πρόσφατα αντιμετώπισε σε φιλικό. Πυρετός προετοιμασίας λοιπόν και σε αυτό το «στρατόπεδο», χωρίς να λείπουν  κάποια προβλήματα.

 

Τρελάθηκαν στην Αμαλιάδα

Αφού κλείσανε και νέο φιλικό με την Αχαϊκή για σήμερα οι Αστερίτες, προαναγγέλλουν ακόμη τρεις μεταγραφές! Περιμένουμε εναγωνίως τα νέα ονόματα που θα πρέπει να κάνουν και τη διαφορά. Ως φαίνεται οι «βυσσινόλευκοι» έχουν στόχους μεγαλεπήβολους όχι απλώς για πρωτιά αλλά και για άνοδο. Όσον αφορά την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, ξεπέρασε την οικονομική κρίση και μπαίνει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα!

 

Επηρέασε η κούραση

Κατά τον Τίμο Καβακά, η κούραση ήταν η αιτία που ο Αστέρας «έπεσε» στην επανάληψη του αγώνα με τη «Μαύρη». Αυτή δεν είναι απλή δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια, αφού οι παίκτες έπαιξαν Κυριακή-Τετάρτη, σε μια εποχή που δεν έχουν μπει σε ρυθμούς αγώνων.

 

Τα… δόντια της

Με το 0-0 που πήρε η «Μαύρη» στην Αμαλιάδα «έδειξε τα δόντια της», κατά το Σωτήρη Γεωργούντζο! Ξύπνησε δηλαδή το… θηρίο που βρισκότανε σε χειμερία νάρκη!

*Να δούμε όμως θα δώσει ο κυρ Σταύρος τα 50 χιλιάρικα να πάρει τον Μάντζιο; Ακόμη να δούμε τι θα κάνει με τον Τσικλητήρα, με τον οποίο παίζει στους «8» του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πάμε κλασικά όπως κάθε Σάββατο με τον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Δεύτερη αγωνιστική και οι μηχανές ζεσταίνονται. Ψάχνοντας να βρεις στάνταρ δυσκολεύεσαι. Μόνο η ομάδα του Τραγανού αναμένεται να κάνει δύο στα δύο, αφού παίζει μέσα με τον ΑΠΟΚ, τον οποίο ακόμη δεν τον είδαμε. Ήδη έχει τρεις πόντους από το παιχνίδι με τον Αμπελόκαμπο που δήλωσε μεν συμμετοχή, αλλά δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα!

*Το διπλό θα έρθει αρκετά δύσκολα, αφού οι ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχουν δείξει ακόμα τι ακριβώς αξίζουν. Πάντως ο Ξενοφών στη Μανολάδα, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων στα Λεχαινά και ο Ενιπέας στα Μακρίσια μπορεί να το φέρουν.

*Το ματς Χάβαρι-Θύελλα ξυπνάει μνήμες από το περσινό πρωτάθλημα. Θα δούμε. Μεγάλο παιχνίδι στο Επιτάλιο, όπου ο Αλφειός θα παίξει με τη Δόξα.

 

Στου Βάραγκα

Καλό Σαββατοκύριακο με γουρνοπούλα σούβλας στου Βάραγκα το πανηγύρι.

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot