FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Φιλική νίκη της… Νίκης

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Το έκανε το φιλικούλι ο Σπύρος Αντωνόπουλος το Μεγαλοβδόμαδο, έτσι για να έχει στην τσίτα τους παίκτες του. Αντίπαλος ο επίδοξος πρωταθλητής Αχαΐας Πανμοβριακός. Η ομάδα της κωμόπολης του Ριόλου, που έχει έναν πόντο διαφορά από τον Αετό Πάτρας. Η Νίκη Τραγανού νίκησε 3-2 με γκολ από τους Γεωργιόπουλο (2) και Δ. Κολοτούρο. Η ομάδα της Νίκης ήταν καλή και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο.

*Δύο αγωνιστικές μένουν για τους «μπλε» με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως εκτός και την Προοδευτική μέσα, παιχνίδια μάλλον προετοιμασίας και αυτά, αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει εκλείψει προ πολλού. Το μόνο ενδιαφέρον είναι πλέον να δει ποιος θα είναι αντίπαλός της στα ημιτελικά. Κλείνοντας να τονίσουμε πως το φιλικό έγινε στο Τραγανό.

 

Απορία

Εκεί στην Πειθαρχική της ΕΠΣ φαίνεται πως έχουν δικό τους Θεό. Ενώ είχαν ανακοινώσει πως τη Μ.Τετάρτη θα συνεδρίαζαν ώστε να πάρουν απόφαση για τον περιβόητο αγώνα Ίφιτος-Αετός Κέντρου που είχε διακοπεί, δεν είδαμε στο σάιτ κάποια απόφαση. Άραγε να την πήραν και λόγω Πάσχα να μην την ανακοίνωσαν; Ή μήπως δε συνεδρίασαν, ώστε λόγω Πάσχα να μη μιανθούν;

*Αφήστε δε που το βράδυ της Μ. Παρασκευής, ένας ποδοσφαιριστής έλεγε πως η Πειθαρχική έχει αποφασίσει συνέχεια του αγώνα!

*Η είδηση με προβλημάτισε γιατί ώρα 18.30 της Μ. Παρασκευής δεν είχε ανακοινωθεί τίποτε. Αίφνης όμως την ώρα που στις εκκλησίες ψάλλονταν «Η ζωή εν τάφω», στο σάιτ της ΕΠΣ δημοσιεύτηκε η είδηση. Παραμένουν οι άνθρωποι άγρυπνοι και τις μεγάλες ώρες της Χριστιανοσύνης!

 

Ο Αετός Αλποχωρίου

Αποτελεί αξιόλογο γεγονός για την ομάδα του Αετού, η οποία κάθε Πάσχα τιμά τη μνήμη του… Αετού της, του αξέχαστου και αθάνατου Χρήστου Δήμα, ο οποίος έφυγε όχι απλώς στο άνθος της ηλικίας του, αλλά τη στιγμή που είχε βγει με δύναμη στην αθλητική δημοσιογραφία και χτυπούσε αλύπητα το ποδοσφαιρικό κατεστημένο του τόπου μας… Αιωνία η μνήμη του αετόπουλου!

 

 

Θρίαμβος εκτός έδρας

Τα κορίτσια του Πανηλειακού πήραν, όπως αναμενόταν, ακόμη μία νίκη. Δάμασαν 3-0 τον Πήγασο Θριασίου (πεδίου) και πάνε για το τελευταίο τους φετινό παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή στις 22 του Απρίλη. Η Κοσσοβα έφτασε τα 8 γκολ. Η Βοΐλα παραμένει δεύτερη με έξι και η Καπαρέλη είναι στα 5 γκολ.

*Ο Πανηλειακός τερματίζει σταθερά δεύτερος πίσω από την «Αγία» που είναι η μόνη ομάδα που τον έχει νικήσει. Θα την αντιμετωπίσει εδώ κατά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 22 Απρίλη.

 

Η διάκριση του Φώτη

Πέμπτο μετάλλιο στην καριέρα του έχει κατακτήσει ο Φώτης Παναγόπουλος στο θεσμό του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ο νυν παίκτης του Α.Ο. Ξενοφών το 2008 πήρε χρυσό με τον Πανηλειακό. Το 2011 χρυσό με τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, το 2014 χρυσό με τη Νίκη Τραγανού, το 2017 πάλι χρυσό με τον Πανηλειακό και φέτος ασημένιο με τον Ξενοφώντα. Δίχως άλλο, πλούσια συλλογή και δεν ξέρουμε αν κάποιος τον συναγωνίζεται.

 

Αυτός και οι παρατηρητές

Ο πρόεδρος, Άρης Κουλούρης, πρέπει να είναι ο μοναδικός πανελλαδικά που ορίζει, ιδίαις χερσίν, τους παρατηρητές αγώνων. Μάλιστα με δική του απόφαση, οι παρατηρητές πληρώνονται από τον κορβανά των ομάδων, λαμβάνοντας ψιχία, ήτοι ένα δεκάρικο.

*Οι παρατηρητές είναι το αόρατο μάτι του προέδρου και αρκετοί απ’ αυτούς παίζουν το ρόλο του καταδότη ή αλλιώτικα ρουφιάνου. Κάηκε όποιος καταφερθεί  κατά της Διοργανώτριας. Σημειώνουν ακόμη ορισμένοι απ’ αυτούς και τις κίτρινες κάρτες, ώστε όποιος διαιτητής κάνει το λάθος και χαρίσει ή ξεχάσει να γράψει κάποια, να πηγαίνει στον κατή. Ένας από αυτούς κατέδωσε τον παλαίμαχο διαιτητή Δούφα, γιατί στην ανάπαυλα μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών να τους χαιρετίσει! Συνέβη στο γήπεδο Σαλμώνης κι έκτοτε ο εν λόγω τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι κλήθηκε να πάει για διευκρινίσεις-οδηγίες στην «επιτροπεία» και δεν πήγε!

 

Το έχει ξανακάνει

Σχετικά με την τιμωρία του Ίφιτου Καλυβίων στον διακοπέντα αγώνα με τον Αετό Κέντρου, δεν νιώθουμε καμία έκπληξη, γιατί στην Πειθαρχική Επιτροπή, την εκάστοτε Πειθαρχική της ΕΠΣΗ, έτσι λειτουργούν. Το έχουν ξανακάνει και δεν μας δημιουργεί εντύπωση. Καμία εντύπωση. Αποφάνθηκαν οι «σοφοί» ότι κακώς διακόπηκε το παιχνίδι και ως εκ τούτου βρέθηκαν τα εξιλαστήρια θύματα. Είναι οι τρεις διαιτητές! Παραπέμπονται, λοιπόν, ο Κούλης που έχει πάνω από 20 χρόνια στη διαιτησία και πρόσφατα ο κ. Κουλούρης τον βράβευσε ως τον καλύτερο διαιτητή.

 

Αλωνίζει

Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συνήγοροι κανενός Φιλίππου, ο οποίος αδικείται από την απόφαση περί συνέχισης του αγώνα Ίφιτου-Αετού. Ούτε κάθε σωματειάκι έχει ευρώ να πάει στην ΕΠΟ για να δικαιωθεί. Έτσι αλωνίζει η ΕΠΣΗ. Τα βρίσκει και τα κάνει!

*Χριστός Ανέστη, αδέρφια! Χρόνια Πολλά.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot