FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Το ξεκίνημα του Πανηλειακού

Ημερομηνία: 27-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η μεγάλη προσπάθεια του Πανηλειακού ξεκινάει την Κυριακή στο γήπεδο της διασταύρωσης Ραφήνας, απέναντι στην τοπική Θύελλα. Ο νέος προπονητής, Αλέκος Μαντζούνης, με το βοηθό του, Κώστα Λούσκο, ολοκληρώνουν την προετοιμασία της ομάδας, η οποία καλείται να παίξει καλά σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Η δεύτερη ομάδα της Ραφήνας πέρσι τερμάτισε δύο θέσεις πριν τον υποβιβασμό, άρα δεν είναι κάτι που τρομάζει.

*Ο Κώστας Λούσκος εξέφρασε αισιοδοξία για το ματς, πιστεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Κώστας μαζί με τον Μαντζούνη είδαν το παιχνίδι Α΄ τοπικής (Θύελλα-Ολυμπιάδα) καθώς στην πρώτη αγωνίζεται ο γιος του Κώστα. Μας είπε πως θα πηγαίνουν στα γήπεδα τοπικού πρωταθλήματος για να βλέπουν παίκτες.

*Να σημειώσουμε πως ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Παυλόπουλος, έχει αποχωρήσει μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι κάτι που δεν έχει γραφεί.

*Πολλοί πιστεύουν πως οι αδελφοί Παναγιώτης και Δημήτρης Τσίγκρηλας είναι δύο εξελίξιμοι παίκτες. Μάλιστα ο σέντερ φορ, ο Παναγιώτης, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

 

Στα κοντινά Βραχνέικα

Ρίχνεται στη μάχη της Γ΄ Εθνικής ο μεγάλος δάσκαλος Μίκι Τσίρκοβιτς με τα παιδιά του. Δεν μπαίνουν με όλα τα στελέχη, αφού υπάρχουν στη μέση και οι τραυματισμοί που είναι κάτι το αναπόφευκτο. Ο Παμβουπρασιακός ξεκίνησε πρώτος από τους τέσσερις. Χτίστηκε πρώτα, με υπομονή και μεράκι και πάει για να παλέψει, απέναντι στις σκοπιμότητες της ΕΠΟ που «έσκισε» τα σωματεία της δυτικής Πελοποννήσου. Πρώτη μάχη, κοντινή με τα Βραχνέικα! Απόλυτη ισορροπία πέρυσι (1-0 στη Βάρδα, 2-3 εκτός) και μάλιστα ισοβαθμία! Στα φιλικά πήγε καλά η «πράσινη» ομάδα. Απ’ εκεί πηγάζει η φετινή αισιοδοξία!

 

Έτοιμη η Νίκη

Θα κατεβεί ή όχι ο Αστέρας στο Τραγανό μεθαύριο; Ιδού η απορία. Πάντως η Νίκη είναι προετοιμασμένη. Αφού η συμμετοχή της πέρασε από σαράντα κύματα, καλείται να μπει στην άνιση μάχη που επιφύλαξε η ΕΠΟ της… εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Κολοτουραίοι έχουν αποδείξει πως είναι παλικάρια, γι’ αυτό θα παλέψουν. Μαζί με όλα κι ο τραυματισμός του Τσαμπίκου. Πήραν την ύστατη στιγμή και τον Κριστιάν και περιμένουν να ξεκινήσουν νικηφόρα ούτως ή άλλως…

 

Α2: Ελπίζουν για το καλύτερο

Πίσω από τις τρεις ομάδες, που αναφέραμε στο χθεσινό σχόλιο (Βαρθολομιό, Δάφνη, Πέλοψ Πύργου), πως θα πρωταγωνιστήσουν, βρίσκονται (ένα σκαλοπάτι πιο κάτω) ο Ν.Κόροιβος Κατσαρού, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου, το Πελόπιο, ο Απόλλων Ν.Φιγαλείας και οι Λέοντες Αμαλιάδας.

*Η ομάδα από το Κατσαρού αποτελεί ήρεμη δύναμη στην Α2. Πέρυσι τερμάτισε πάνω απ’ όλες τις αναφερόμενες ομάδες. Και φέτος πάλι ξεκινάει με προπονητή τον Κύριλλο Παλαιολόγο για μια καλή θέση. Αξιολογικά πέρυσι έκανε υπέροχη πορεία ως νεοφώτιστος ο Απόλλων Ν.Φιγαλείας. Φέτος, προπονητής ανέλαβε ο Δημήτρης Μπατζάκας, αλλά έχασε τον καλύτερο παίκτη του, τον Κατσιώλη που πήγε στη Ζαχάρω.

*Ο Αχιλλέας Νεοχωρίου ξεκινάει με στόχο κάτι παραπάνω από την παραμονή. Προπονητής ο Χρ. Ανδρεάτος. Προπονητή άλλαξε και ο Πέλοπας Πελοπίου. Ανέλαβε ο Κώστας Δρακόπουλος που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο στόχο της που είναι η παραμονή.

*Πέρυσι οι Λέοντες ως νεοφώτιστη ομάδα κέρδισαν την παραμονή τους. Φέτος με Θωμά Πατσαούρα προπονητή πάνε για κάτι καλύτερο.

 

Μη χειρότερα

Λιτή και απέριττη ήταν η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, περί αναβολής της κλήρωσης του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας. Δεν αναφέρει τους λόγους που ώθησαν την ποδοσφαιρική αρχή να κάνει κάτι τέτοιο. Μας αφήνει προφανώς να το εννοήσουμε, αφού τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

*Δεν αναφέρουν μάλιστα ούτε πόσες και ποιες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή. Ε αυτό φαίνεται είναι κρατικό μυστικό. Μη χειρότερα….

 

Ένας καλός γκολκίπερ

Ο Δημήτρης Κατελούζος, γκολκίπερ της Θύελλας, έκανε ό,τι μπορούσε στο προχτεσινό άτυχο παιχνίδι της ομάδας του με την Ολυμπιάδα. Αποχώρησε εμφανώς στεναχωρημένος μετά τη λήξη για την ήττα. Ο 24χρονος γκολκίπερ έκανε αρκετές αποκρούσεις, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τα γκολ (για το πέναλτι δεν συζητάμε). Ο Δημήτρης είναι γιος του Κώστα, που στα νιάτα του υπήρξε κι αυτός γκολκίπερ, προερχόμενος από τον Άφοβο Βροχίτσας. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Δασοπονίας κι ελπίζει σε καλύτερες μέρες στη συνέχεια.

 

Υπομονή

Για όσους ενδιαφέρονται και ρωτούν για την τύχη της αγωγής, που έχει κάνει η αντιπολίτευση της ΕΠΣ δια του Πέτρου Σταθόπουλου, κατά των εκλογών, να ενημερώσουμε πως η δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, τη μελετάει ακόμα. Παράλληλα, έφυγε με μετάθεση στα Γιάννενα και από κει κάποτε θα την στείλει. Όσοι διαθέτετε υπομονή, κρατηθείτε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος