FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τα διαπιστευτήρια του Μαντζούνη

Ημερομηνία: 19-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Μετά την αλλαγή τεχνικού στον Πανηλειακό, για την οποία πολλοί φίλοι των ερυθρόλευκων διαφώνησαν, ο Αλέκος Μαντζούνης δίνει πλέον τα διαπιστευτήριά του. Τόσο στη Ναύπακτο, όσο και στο τελευταίο φιλικό με τον Παναρκαδικό, περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό στην ομάδα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

*Στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό δεν είχαμε εντυπωσιακές αλλαγές. Ουσιαστικά έπαιξαν οι ίδιοι παίκτες , που προσπάθησαν να δείξουν στο νέο τεχνικό  την αξία τους. Εμείς στηρίζουμε το Μαντζούνη και περιμένουμε να δούμε τη δουλειά του στο γήπεδο.

*Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους δύο ξένους, αν και ήδη γράφτηκε πως ο έγχρωμος δεν χωράει. Βλέπετε είναι και το οικονομικό.

 

«Γιατί με έδιωξαν»

Θα κλείσουμε οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο Γιώργος Λαγός, που κλήθηκε να αναλάβει τον Πανηλειακό σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Οι διοικούντες το σωματείο βρέθηκαν το καλοκαίρι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση.

*Αρχικά κάλεσαν το Ντέγιαν Μιλοσέσκι να αναλάβει προπονητής κι όταν αυτός, μετά από ώριμη σκέψη, αρνήθηκε βρήκαν το Γιώργο Λαγό. Ο τελευταίος αποδέχτηκε τη θέση παρότι γνώριζε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που είχε η απόφασή του. Σε χθεσινό σχόλιο αναφερθήκαμε στην προσπάθεια να γίνει ομάδα ο Πανηλειακός. Τράβηξε «Γολογοθά» ο Αχαιός τεχνικός που διερωτάται ακόμη, γιατί τον έδιωξαν!

 

Στην… ιστορία

Κλείδωσαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού. Σίγουρα επικαλούνται οικονομικούς λόγους. Φυσικά, αφού μ’ όσα έγιναν πέρυσι, λείπει ο χορηγός της ομάδας…

 

Ο Κλάδης

Μέχρι πότε θα περιμένει ο Κλάδης να έρθουν παίκτες, ώστε να ενσωματωθούν στον Αστέρα;

 

Οργανώνεται η Νίκη

Οργανώνεται όσο μπορεί καλύτερα η Νίκη του Τραγανού. Ήδη αποκτήθηκαν ο Τσαμπίκος Στάτης και ο Λευτέρης Βατσής. Κάτι διαβάσαμε και περί Μπράβου κι αν αποκτηθεί και κάποιος άλλος, όπως λένε οι φήμες τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η ισοπαλία με Πανηλειακό και Βάρδα κάτι λέει.

 

Βελτιώθηκε

Ο θεσμός του Κυπέλλου βελτιώθηκε από άποψη προκήρυξης φέτος. Βέβαια αργεί να αρχίσει κι αυτό δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή άσχημο. Όχι το περυσινό κακό.

 

Το πάθημα

Το πάθημα του ιστορικού Κένταυρου Μαγούλας είναι αξιοσημείωτο στα φετινά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Οι διοικούντες πίστεψαν πως σε ένα μήνα μέσα θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα πράγματα. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο κι έτσι τώρα η ομάδα όχι μόνο δεν θα μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και θα τιμωρηθεί (μείον βαθμοί και πρόστιμο).

 

Αρχίζει το ματς

Πρεμιέρα την Κυριακή για τον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Μπαίνουν στη μάχη δεκαπέντε ομάδες με ελπίδες διάκρισης η καθεμία. Βέβαια, δεν είναι έτοιμες όλες. Υπήρξαν προβλήματα στην προετοιμασία, δώσανε λίγα φιλικά οι περισσότερες, κύπελλο δεν παίξανε και πάει λέγοντας, ενώ είναι οξύ το θέμα των επίσημων προπονητών.

 

Τα δεδομένα για τετράδα

Και φυσικά θα δώσουμε τα προγνωστικά μας, αρχίζοντας από την προνομιούχο τετράδα. Θα μπουν εξάπαντος μέσα Ξενοφών και Ενιπέας. Από κει και πέρα οι άλλοι δύο θα είναι ανάμεσα σε Μακρίσια, Ολυμπιακό Ζαχάρως, Ηλειακό Λεχαινών. Αουτσάιντερ η Δόξα Ν.Μανολάδας. Τη σειρά δε μπορούμε να τη δώσουμε, γιατί αυτή θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως τραυματισμοί, τιμωρίες παικτών, ατυχίες και τα τοιαύτα. Την έκπληξη μπορεί να την κάνει ο Αλφειός…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot